Gardaland – zabavni park za velike i male

Gardaland-Resort

Ovaj zabavni park koji ove godine slavi svoj 40-ti rođendan i dalje ostavlja bez daha na tisuće posjetitelja koji ga posjećuju svake godine kako bi uživali u moru adrenalina i zabave.

Osim samog zabavnog parka možete posjetiti i akvarij Sea Life gdje ćete vi i vaši mališani moći uživati u svijetu riba i ostalih morskih stvorenja te sudjelovati u nekom od zabavnih programa unutar akvarija.

Gardaland je vrlo popularan i među stanovnicima lijepe naše bilo da se radi o posjetiteljima koji dolaze vlastitim prijevozom ili organizirano autobusom.

Oni željni višednevnog uživanja u svijetu zabave se najčešće odlučuju na smještaj u nekom od kampova koji se nalaze na jezeru Garda sa smještajem u prekrasnim mobilnim kućama koje nude odličan komfor i udobnost za obitelj, ali i za pojedince.

Za sve koji žele  hotelski smještaj na samoj rivijeri Garda i u okolici Gardalanda postoje brojni mali obiteljski hoteli i agroturistička gospodarstva uz izravan dodir sa prirodom. Kako bi ovaj park bio dostupan svima, brojne turističke agencije nude veliki izbor paketa sa uključenim smještajem i ulaznicama u park.

Svakako ne smijemo zaboraviti niti čudesan Gardaland hotel koji već samim eksterijerom privlači pažnju znatiželjnika. Hotel 4* koji je tematski uređen i savršen za sve one koji se u sklopu svog boravka žele probuditi dijete u sebi ili jednostavno ukoliko želite razveseliti vašu djecu koja će moći boraviti u tematski uređenim sobama kao što su npr. Ledeno doba, soba Prezzemola i dr.

Ovdje možete uživati u društvu Prezzemola i njegovih prijatelja.

Gardaland se smjestio uz sam gradić Castelnuovo del Garda, tik uz jezero Garda i u neposrednoj blizini Verone, grada zaljubljenih, u talijanskoj pokrajini Veneto.

Svakako ako se odlučite na višednevni boravak na ovom području nemojte propustiti priliku posjetiti neki od prekrasnih gradića na samom jezeru Garda poput Sirmione-a sa slikovitom utvrdom ili Peschiera del Garda odakle možete uživati u vožnji brodom po najvećem jezeru u Italiji.

 

Melita Šamanić

Preporučena putovanja:

Gardaland - 1 dan - Autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke

Termin putovanja:  07.04.// 28.04.// 12.05.// 26.05.// 31.05.//09.06.//14.07.// 01.09.//22.09.2018. GARANTIRANI POLAZAK

Posjetite s nama najveći zabavni park u Italiji! Uživajte u adrenalinu i avanturi!

Cijena aranžmana: Od 235,00 kn po osobi

više

Gardaland i kampiranje na jezeru Garda- Akcija

SUPER PONUDA 2 noćenja u mobilnoj kućici sa uključenom 2-dnevnom ulaznicom za Gardaland  | Termini:  2016.

Smještaj u kamp naselju u Castelnuovo del Garda, u mobilnim kućicama, 1 km od zabavnog parka Gardaland.

Cijena po osobi: 515,00 kn

više

Magic Winter u Gardalandu 2 dana za zimske praznike: Safari Park i Sea Life

2 dana Magic Winter u Gardalandu | Autobusom iz Zagreba  |  06.01.-07.01.2016. | First minute

 

Prvi dan: Parco Natura Viva - Safari Park i zoološki vrt. Drugi dan: Gardaland - zabavni park

Cijena izleta:  od 550,00 kn po osobi

više

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42