Barcelona City Break – 4 dana zrakoplovom

barcelona barcelona-1 barcelona-6

Barcelona City Break – 4 dana zrakoplovom

Datumi polaska: 21.06.// 23.08.// 04.10.2018

Cijena po osobi od: 2.590 kn

 

Program putovanja
1. dan: ZAGREB – BARCELONA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija (2. kat) dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Croatia Airlines na liniji OU 374 u 15:20 sati. Dolazak u Barcelonu u 17:30 sati. Transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Mogućnost odlaska s voditeljem putovanja javnim prijevozom i pješice u šetnju središtem Barcelone, katalonske prijestolnice poznate i pod nadimkom “grad grofova”. Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo večernju šetnju Ramblom, ulicom za koju je Lorca tvrdio da “ne bi smjela imati kraj”, šarolikom, bučnom i živopisnom mjestu koje najbolje opisuje duh Barcelone, grada koji zna raditi, ali i zabavljati se. Noćenje.

 

2. dan: BARCELONA

Doručak. Razgled grada autobusom i pješice s voditeljem putovanja: brežuljak Montjüic, “Jupiterovo brdo”, mjesto gdje se otvarala Olimpijada 1992. i gdje su smješteni neki od najzanimljivijih barcelonskih muzeja – Plaza España, jedan od najvažnijih gradskih trgova kojeg okružuju monumentalni tornjevi koji su 1929. bili ulaz na Svjetsku izložbu i arena za borbe s bikovima, danas šoping centar – Sagrada Familia, monumentalno i životno Gaudijevo djelo, jedna od najslavnijih svjetskih katedrala – Plaza Cataluña, središnji gradski trg, točka gdje se “Stari grad” susreće s “Novim”, neke od najzanimljivijih gradskih ulica kreću s tog trga – šetnja gotičkom četvrti do katedrale (razgled izvana). Slobodno vrijeme za osobne programe.

Za preporuku je posjet poznatom Pomorskom muzeju, smještenom na mjestu jednog od najstarijih europskih brodogradilišta, a koji sadrži bogate izloške iz pomorske povijesti Španjolske. Slavni kraljevski katolički par, Izabela i Fernando, upravo je u Barceloni dočekao Kolumba nakon prvog od nekoliko njegovih putovanja „prema Indijama“. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu «magične fontane», čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plazi Espańa. Moguć fakultativni posjet El Poble Espanyol, nekadašnjem paviljonu sa svjetske izložbe 1929. god., gdje se na 49 000 m² može vidjeti cjelokupna arhitektura Španjolske, s ukupno 117 umanjenih građevina. Noćenje.

 

3. dan: BARCELONA: fakultativno izlet na Montserrat

Doručak. Mogućnost odlaska na izlet na Montserrat, najsvetiju planinu Katalonije i jedno od najvećih hodočasničkih mjesta Španjolske, gdje se štuje Crna Bogorodica La Moreneta (prijava prilikom kupovine aranžmana, plaćanje voditelju na licu mjesta). Ovo nezaboravno i osebujno benediktinsko svetište smješteno je na gotovo 1000 metara visine, u nadnaravnom stjenovitom pejzažu koje je tijekom svoje burne povijesti često puta služilo i kao utočište. Povratak u kasnim satima.

Za one koji ostaju u gradu: Barcelona je poznata i kao grad s iznimnom ponudom vrhunskih muzeja. Preporučujemo individualan posjet Picassovom muzeju, smještenom u jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica u Barceloni ili pak fondaciji Joana Miróa, koja se nalazi na Montjüicu, olimpijskom brdu. Oba muzeja sadrže hvalevrijedne zbirke umjetnina i izložaka. Slobodno poslijepodne. Navečer moguć fakultativni odlazak na flamenco predstavu (plaćanje pratitelju na licu mjesta, prijava prilikom rezervacije aranžmana). Noćenje.

 

4. dan: BARCELONA – ZAGREB

Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom i pješice do Parka Güell (dio UNESCO-ve svjetske baštine), remek-djela katalonskog „čarobnjaka“ Antonija Gaudíja te šetnja njegovim mediteranskim vrtovima (uključeno u cijenu aranžmana). Posjet živopisnoj ulici La Rambla gdje se nalazi čuvena tržnica Boquería, prvi podaci o toj glasovitoj tržnici datiraju još iz 1217.g. Slobodno vrijeme u gradu do transfera u zračnu luku.

Predlažemo odlazak u četvrt Eixample gdje su smješteni neki od najljepših arhitektonskih bisera Barcelone, palače najslavnijih arhitekata 19. st., a danas je poznato poslovno i trgovačko središte grada, četvrti Born ili Raval, stare barcelonske četvrti koje bujaju životom i šarolikošću. Posjetite Park Ciutadella gdje se nalazi atraktivni barcelonski ZOO, nekoliko muzeja i zgrada parlamenta. Ili uživajte na Barceloneti, dijelu grada koji je dobio na popularnosti nakon Olimpijade i gdje lokalno stanovništvo rado šeće, jede i zabavlja se. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke. Let zrakoplovom na liniji OU 375 za Zagreb u 18:40 sati. Dolazak u Zagreb u 20:40 sati.

 

Cijena paketa aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi

Polazak:
4 dana / 3 noćenja
21.06.-24.06. 23.08.-26.08. 04.10.-07.10.
u dvokrevetnoj sobi 2.990 kn 2.990 kn

FM 2.890 kn
2.690 kn

FM 2.590 kn
u jednokrevetnoj sobi(doplata) 990 kn 990 kn 990 kn
zrakoplovne pristojbe(doplata) 1.090 kn 1.090 kn 1.090 kn
Let iz Splita, Zadra,
Dubrovnika ili Pule (doplata)
 370 kn
+
zrakoplovne pristojbe
 370 kn
+
zrakoplovne pristojbe
370 kn
+
zrakoplovne pristojbe

*FIRST MINUTE popust u odnosu na redovnu cijenu vrijedi do obavijesti o popunjenosti kapaciteta! Ovaj popust isključuje moguće druge popuste ili posebne akcije!

Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Barcelona-Zagreb
uslugu voditelja putovanja
smještaj u hotelu 3/4* u Barceloni u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s doručkom
transfer od/do zračne luke u Barceloni
ulaznicu u park Guell
razglede prema programut
roškove organizacije i prodaje

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe
ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
karte javnog prijevoza
fakultativne sadržaje
boravišnu pristojbu u iznosu od 1,21 € po osobi po noćenje (plaćanje na recepciji hotela)
putno osiguranje te troškove osobnih narudžbi

CIJENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA I ULAZNICA
(prema stanju u srpnju 2017. g., podložne promjeni):
Poludnevni izlet na Montserrat 35 € / za minimum 18 putnika;
flamenco show s pićem 35 € / za minimum 15 prijavljenih putnika – prijava prilikom rezervacije aranžmana i plaćanje na licu mjesta voditelju putovanja.
Museu Picasso 11 €
Fondació Miro 12 €
El Poble Espanyol 13 €
Museo FC Barcelona (Camp Nou Experience) 25 €
Sagrada Familia 15 €
akvarij odrasli 20 € (djeca 5-10 godina 15 €)
karta javnog gradskog prijevoza 2,15 € – karnet za 10 vožnji 9,95 €

 

NAPOMENE: Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Barceloni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima, te o procjeni. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u studenom 2017. godine i podložna su promjeni.

 

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja organizatora

 

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  004

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42