DUBAI I ODMOR U RAS AL KHAIMAHU – 9 dana avionom iz Zagreba

DUBAI I ODMOR U RAS AL KHAIMAHU – 9 dana avionom iz Zagreba DUBAI I ODMOR U RAS AL KHAIMAHU – 9 dana avionom iz Zagreba DUBAI I ODMOR U RAS AL KHAIMAHU – 9 dana avionom iz Zagreba

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI
DUBAI I ODMOR U RAS AL KHAIMAHU
POLASCI: 21.5.-29.5., 25.6.-3.7., 24.9.-2.10.
9 dan zakoplovom iz Zagreba
1.DAN:  ZAGREB – ISTANBUL/DOHA noćni let
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb u kasnim poslijepodnevnim satima kod šaltera informacija, prijava na let prema Istanbulu i dalje prema Dubaiju (predviđena vremena leta u nastavku).
2. DAN: DUBAI noćenje
Dolazak u Dubai u jutarnjim satima, po dolasku slobodno vrijeme za osviježenje nakon čega slijedi razgled Dubaija. Vožnja do Perzijskog zaljeva i uživanje u pogledu na najpoznatiji i najljepši hotel na svijetu Burj Al Arab. Nakon fotografiranja znamenite bijele pješčane plaže Jumeirah, naš sljedeći cilj bit će fascinantni hotel Atlantis smješten na vrhu umjetnog otoka Deira. Razgled i vožnja umjetnim otokom Palm Deira na kojem su smještene brojne vile slavnih ličnosti. Put ćemo nastaviti do marine koja je izgrađena uz umjetni kanal, uz obalu Perzijskog zaljeva. Šetnja promenadom „The Walk“ koji se rasprostire uz prekrasnu pješčanu plažu dok se u pozadini naziru gradski neboderi. Za kraj dana ćemo se uspeti na najvišu zgradu na svijetu (po želji), na Burj Khalifu te obići jedan od najvećih svjetskih trgovačkih središta Dubai Mall. Prije povratka u hotel uživat ćemo u bojama magičnih fontana.
3. DAN: DUBAI ili PO ŽELJI IZLET U ABU DHABI doručak, noćenje
Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na fakultativni izlet u Abu Dhabi, glavni grad Arapskih Emirata i ujedno najveći emirat u kojem živi obitelj emira Al-Nahyan. Teško je za povjerovati da je na tom istom mjestu još prije 50 godina stajala samo tvrđava okružena skromnim selima i palmama. Zaustavit ćemo se kod prekrasne Velike džamije, najveće džamije na svijetu koju krase 83 kupole. Unutar nje nalazi se najveći perzijski tepih (razgled nije uvijek moguć). Zaustavljanje kod jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, poznatog Emirates hotela i u Heritage Villageu gdje se može vidjeti rekonstrukcija tradicionalnog sela u oazi. U povratku slijedi zaustavljanje kod Ferrari Worlda, najvećeg svjetskog natkrivenog zabavnog parka. Povratak u Dubai. Noćenje.
4. DAN: PO DUBAI ili FAKULTATIVNI IZLET JEEP SAFARI doručak, noćenje
Slobodno vrijeme za opuštanje, samostalne aktivnosti i programe. Predlažemo shopping u trgovačkim centrima ili na tržnicama. U starom dijelu Dubaija nalaze se dvije zanimljive tržnice zlata i začina, a u novom dijelu trgovački centar Mall of the Emirates u kojem se nalazi i slavno natkriveno skijalište. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet – jeep safari s večerom. Očekuje vas prava adrenalinska zabava tijekom vožnje terenskim vozilima kroz zlatno-crvene pješčane dine. Prije večere u beduinskom kampu, mogućnost surfanja na dinama i jahanja deva. Uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz dobru hranu, piće (uključeno u cijenu) i ples trbušnih plesačica uz ritmove beduinske glazbe (osim tijekom ramazana). Povratak u Dubai u večernjim satima. Noćenje.
5. – 8. DAN: DUBAI – ODMOR  U RAS AL KHAIMAH-u  doručak, noćenje
Prijevoz do ljetovališta Ras Al Khaimah koji je od Dubaija udaljen svega 45 minuta vožnje. Idealan za odmor, krase ga veličanstveni krajolici i prekrasna obala, a pruža puno sunca i duge, bijele pješčane plaže. Smještaj u hotelu i odmor, kupanje u moru ili hotelskom bazenu. Mogućnost izleta u obližnju ili daljnju okolicu. 8. dan programa slijedi vožnja do zračne luke Dubai.
9. DAN: DUBAI – ISTANBUL– ZAGREB
Prijava na let prema Istanbulu te dalje prema Zagrebu. Završetak putovanja.

 

CIJENA PO OSOBI ZA POLASKE:
7.460 kn min 25 osoba
7.990 kn min 15 osoba

CIJENA UKLJUČUJE:
zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb-Dubai-Zagreb, zrakoplovne i sigurnosne pristojbe, transfere na destinaciji, noćenja s doručkom u hotelu hotelu 4* (Dubai) i noćenja u Double Tree by Hilton u Ras al Khaimahu, razgled Dubaija, Palminog pratitelja putovanja, troškove organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
napojnice, fakultativne izlete, sve što nije navedeno u stavci “cijena uključuje“, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

DOPLATE po želji prilikom rezervacije:
jednokrevetna soba 3.070 kn, izlet u Abu Dhabi: 450 kn (min. 15 putnika), uspon na Burj Khalifu (rezervacija i najava min. 14 dana prije polaska) 380 kn, jeep safari s večerom 650 kn, doplata za 3x polupansion u Ras Al Khaimahu: 620 kn, jednokrevetna soba: 1.840 kn.

DOPLATE obavezne – vodiču na putu:
napojnice 45 EUR, boravišna pristojba cca 5 eur/soba/noć, javni prijevoz 10 EUR.

 

PREDVIĐENA VREMENA za polaske 22.4., 21.5., 25.6. i 24.9.
ZAGREB – ISTANBUL 20:10 – 23:20
ISTANBUL – DUBAI 00:20 – 05:40
DUBAI – ISTANBUL 02:15 – 06:00
ISTANBUL – ZAGREB 07:15 – 08:35

PREDVIĐENI SMJEŠTAJ:
DUBAI: Hotel Suba 4* ili sličan hotel
RAS AL KHAIMAH: Double Tree by Hilton – Marjan Island, doubletree3.hilton.com

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  006

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42