Kina- 10 dana zrakoplovom

kina_3 kina 2 kina 1

KINA

10 dana/ 8 noći

 

POLASCI U 2017: 24.03.-02.04., 22.04.-01.05., 28.06.-02.07., 29.08.-07.09., 27.10.-05.11.2017.
POPUST ZA RANU PRIJAVU: – 460 kn po osobi za prijave do 60 dana prije polaska! 
 
ODLIČNI POPUSTI DO 16.01.!
Program putovanja:
 
1. DAN: ZAGREB – BEČ – PEKING  noćni let
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb i prijava na let u 15.15 sati prema Beču s dolaskom u 16.05 sati. Nastavak leta iz Beča je predviđen u 17.40 sati s dolaskom u Peking u 09.15 sati (lokalna vremena). Peking je drugi najveći kineski grad, poznat kao carski grad i glavni grad Narodne Republike Kine.
2. DAN: PEKING doručak, večera, noćenje
Po dolasku slijedi transfer do hotela, smještaj i kraći odmor. Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča. Obilazak Nebeskog hrama u kojem su se nekoć održavale razne ceremonije: Okrugli oltar –  kamen jeke – zid jeke – molitvena dvorana. Posjet najljepšem budističkom hramu Lama, a zatim večera u tradicionalnom kineskom restoranu.
3. DAN: PEKING-KINESKI ZID U BADALINGU doručak, ručak, noćenje
Cjelodnevni izlet do 80 km udaljenog Badalinga, smještenog između sjeverozapadne provincije Gansu i zaljeva Bohai na istočnoj obali. Razgled najveće kineske atrakcije „Kineskog zida“ i najpopularnijeg dijela Badaling kojeg godišnje posjeti nekoliko stotina tisuća turista. Vrijeme za ručak. Odlazak u razgled Mingovih grobnica. Povratak u Peking.
4. DAN: PEKING -„ZABRANJENI GRAD“ doručak, večera, noćenje u vlaku
Obilazak Carske palače „Zabranjenog grada“ kojeg čini kompleks palača i zgrada iz kojih su nekoć vladala 24 vladara dinastije Ming i Qing. Vanjski dio kompleksa okružuju 12 m visoki purpurni zidovi, prekrasna jezera, parkovi i zgrade. Odlazak do veličanstvenog i najvećeg trga na svijetu Tian Anmen – Trg nebeskog mira, na kojem se odvilo nekoliko ključnih događaja novije kineske povijesti. Zgrade koje ga okružuju ističu njegovu grandioznost i veličanstvenost: Muzej revolucije, mauzolej Mao Zedunga, Kineski parlament, Tian Anmen vrata, Qiananmen vrata, spomenik nepoznatom junaku. Slobodno vrijeme za ručak. Obilazak Olimpijskog kompleksa. Ukrcaj na vlak i noćna vožnja na relaciji Peking – Xian (smještaj u četverokrevetnim kabinama).
5. DAN: XIAN doručak, kasni ručak, noćenje
Po dolasku u Xian, transfer do hotela i doručak. Odlazak u razgledavanje bivše prijestolnice dinastije Ming. Posjet budističkom svetištu “Pagodu Divlje guske” koji je izgrađen 652 godine kako bi u njemu sačuvali 650 budističkih spisa donesenih iz Indije. Odlazak do gradskih zidina. Vrijeme za kasni ručak. Obilazak islamske četvrti i džamije kineskog stila. U večernjim satima predlažemo opuštanje uz kinesku masažu.
6. DAN: XIAN – GLINENA ARMADA doručak, ručak, noćenje u vlaku
Vožnja do 30 km udaljenog Li Tonga. Razgled mauzoleja kineskog cara Qin Shi Huanga i najvažnijeg arheološkog nalazišta, 6000 glinenih statua ratnika i konja u prirodnoj veličini izrađenih s namjenom da čuvaju svog cara nakon njegove smrti, kojeg su 1974 godine pronašli seljaci. Povratak u grad i ručak. Slijedi prijevoz do željezničke stanice i ukrcaj na vlak za Shanghai (smještaj u četverokrevetnim kabinama).
7. DAN: SHANGHAI doručak, večera, noćenje
Dolazak u Shangai je predviđen u jutarnjim satima. Shanghai je smješten u blizini ušća Chang Jianga, važna je luka i industrijsko središte. Vožnja do hotela i doručak. Odlazak u razgled grada, do moderne četvrti i do stare gradske jezgre u kojoj se nalazi prekrasni vrt Yu. Zaustaviti ćemo se i u znamenitoj kineskoj čajani Hu Xin Ting do koje vodi most sa devet zavoja, jer prema kineskim vjerovanjima zli duhovi se mogu kretati samo ravno i tako im je onemogućen dolazak do čajane. Razgled financijsko-poslovnog centra „Bund“. Mogućnost odlaska na krstarenje rijekom Huang-po i uživanje u lijepom pogledu na najnoviju četvrt Pudong.
8. DAN: SHANGHAI – SUZHOU doručak, večera, noćenje
Odlazak na izlet u grad Suzhou/Kineska Venecija – grad trgovaca, obrtnika i umjetnika. Mjesto je ukrašeno lijepim vrtovima, hramovima i mostovima. Posebnu pozornost ćemo namijeniti razgledu procesa izrade dragocjene kineske svile koju ćete moći i kupiti. Povratak u Shanghai.
9. DAN: SHANGHAI – ILI PO ŽELJI HANGZHOU doručak, noćenje
Slobodan dan za kupovinu ili dodatne izlete po želji. Predlažemo izlet u Hangzhou, grad koji se najviše ističe zbog lijepog Zapadnog jezera okruženog vrtovima, hramovima i paviljonima. Razgled budističkog hrama Lingyin iz dinastije Qing. Poslijepodne slijedi krstarenje Zapadnim jezerom i posjet Pagodi šest harmonija koja je izgrađena kako bi simbolično štitila od poplava rijeke Qiantang. Povratak u Shanghai.
10. DAN: SHANGHAI – BEČ – ZAGREB doručak
Nakon doručka, slijedi prijevoz do zračne luke i prijava na let u 10.50 sati prema Beču, gdje ćemo stići u 16.10 sati. Nastavak leta za Zagreb je predviđen u 19.30 sati, a dolazak u 20.25 sata. Završetak putovanja.
CIJENA aranžmana po osobi za polazak 24.03.2017: od 10.220 kn
Zrakoplovne pristojbe: 3.560 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 2.770 kn
CIJENA aranžmana po osobi za ostale polaske:
min. 20 putnika: 10.990 kn
min. 15 putnika: 12.290 kn
Zrakoplovne pristojbe: 3.560 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 2.770 kn
CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelima 4/5*, obroke prema programu, prijevoze prema programu uključujući i prijevoz vlakom na relaciji Peking-Xian-Shanghai (noćenje u 1/4 kabinama), razglede prema programu, ulaznice prema programu (osim gdje je navedeno po želji uz doplatu), Palminog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.
 
CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 3.560 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 2.770 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače 50 EUR, viza 250 kn + usluga posredovanja 100 kn, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.
OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače 50 EUR (plaćanje na licu mjesta), viza viza 250 kn + usluga posredovanja 100 kn (plaćanje prilikom rezervacije).
 
DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice.
POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe – na upit.
 
VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.  Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena. Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  006

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42