Rafting Mrežnica – donji tok– jednodnevni

Rafting Mrežnica  – donji tok– jednodnevni Rafting Mrežnica  – donji tok– jednodnevni Rafting Mrežnica  – donji tok– jednodnevni

MREŽNICA DONJI TOK
DIONICA GENERALSKI STOL-ZVEČAJ

 

Datum : od 01.04. do 31.10.

Cijena po osobi: 190,00 kn

Specijalna cijena za grupe: 149,00 kn

 

Opis plovidbe
Obilje slapova, zelenila i bistra, topla voda – to je Mrežnica, jedna od najljepših rijeka u Hrvatskoj. Idealna za plovidbu kanuom, odlična i za rafting i za kajak – najbolje da se okušate u sva tri plovila da vidite koje vam najviše odgovara. Na Mrežnici možete uživati u putovanjima od jednog do pet dana. Najčešće se plovi između Generalskog Stola i Zvečaja, na rubu divljine i civilizacije: kreće se od mosta u Keićima, a završava u mjestu Zvečaj. Kupanje i svladavanje slapova sastavni su dio izleta.
Čamci i oprema
Koristimo profesionalne Sotar rafting čamce kapaciteta do 10 osoba, svaki čamac ima iskusnog vodiča- skipera zaduženog za uvježbavanje i sigurnost posade. U čamcu je i vodonepropusna vreća ili kontejner (bačva) za foto aparate i slično. Svaki učesnik dobije veslo i prsluk za plivanje, u slučaju hladnijeg ili vjetrovitog vremena zaštitnu opremu. Ako se radi o kanu/kajak izletu koristimo hypalon kajake Gumar – za dvije odrasle osobe i jedno dijete. Kajaci su vrlo stabilni i jednostavni za korištenje. Svaka grupa ima jednog ili dva vodiča (ovisno o veličini).

 

Program izleta
Po dolasku gosti dobivaju osobnu opremu – prsluke i kacige, a pri hladnijem vremenu neoprenske hlače i čizmice. Nakon polusatne pauze za osvježenje i WC autobusom ili kombijem (za manje grupe) se nastavlja do rijeke. Kod mosta u Generalskom stolu presvlačenje i priprema, oko podne početak raftinga/kanua. Plovidba traje 2,5-3 sata, sa više kraćih pauza za odmor i kupanje na slapovima. Bistra i ljeti topla rijeka, 1-2 stupnja divlje vode. Pogodan izlet za obitelji s djecom ili ekskurzije. Plovidba završava u Zvečaju.
KORISNE INFORMACIJE:
Nakon ukrcaja kod mosta u Generalskom stolu izlet započinje veslanjem uzvodno do slapa u Keićima (moguće je skakanje, snimanje i kupanje na slapu). Nakon toga počinje se veslati nizvodno, do Zvečaja gdje se prelazi desetak slapova. Rijeka Mrežnica je između slapova mirna i vrlo pogodna za kupanje. Kod viših vodostaja ili po želji organiziramo rafting, a ljeti kanu/kajak izlet. Od osobne opreme ponesite majicu, kupaći kostim ili gaćice, ručnik, sandale ili tenisice za vodu; za hladnijeg
vremena majicu dugih rukava. Ako nosite naočale privežite ih uzicom ili sličnim. Organizatori putovanja ne odgovaraju za izgubljene, oštećene ili nestale stvari. Neophodno je da sudionici znaju plivati i da se pridržavaju uputa vodiča-skipera da ne bi u opasnost doveli sebe i suputnike. Skiper ima obvezu i pravo da ne dozvoli ukrcavanje u čamac-raft osobama za koje je ocijenio da su pod utjecajem alkohola ili narkotika. Novac u tom slučaju ne vraćamo.

 

Opcija dodatnih usluga:

- prijevoz iz Zagreba od 4 – 50 osoba

- ručak u nekom od restorana

- roštilj i zabava nakon spusta

- noćenje

 

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42