Crna Gora – 4 dana autobusom iz Zagreba

kotor crna gora1 SV. STEFAN

Termin putovanja: 28.04.-01.05.2017.

 

Program putovanja:
1. DAN, ZAGREB – BUDVA
Polazak autobusa sa autobusnog kolodvora Zagreb u 02,00 sata (peroni: 502-506) . Vožnja autoputom uz kraća stajanja za odmor. Dolazak u Budvu u poslijepodnevnim satima. Po dolasku u Budvu slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i šetnju Budvom. Noćenje u hotelu.
2.DAN, BUDVA – SV. STEFAN
Doručak. Razgled Budve u kojem ćete moći vidjeti  crkvu sv. Ivana Krstitelja, gradske zidine… Odlazak do panoramske točke sa prekrasnim pogledom na Sv. Stefan – središte crnogorskog turizma.  Slobodno vrijeme za slikanje. Povratak u Budvu. Slobodno vrijeme za ručak i vlastite programe. Noćenje.
3.DAN, BUDVA  - CETINJE – LOVĆEN 
Doručak.  Slijedi odlazak na  izlet na kojem ćete vidjeti Cetinje – povijesnu prijestonicu Crne Gore, upoznati ćete se sa povješću ove zemlje i njenim odnosima sa Rusijom. Zatim slijedi odlazak u Nacionalni Park Lovcen – planinski lanac neobične konfiguracije, remek djelo prirode koje Crnogorci nazivaju Olimp. Na vrhu Lovćena se nalazi Njegošev mauzolej koji jed građen prema uputama našeg umjetnika Ivana Meštrovića. Petar Petrović-  Njegoš je bio pjesnik, filozof, vladar Crne Gore u 19.st. Sa vrha se pruža veličanstven pogled na cijelu Crnu Goru. Mozete se diviti prirodnim šumama i poljima Nacionalnog Parka.
Pauza u selu Njegusi koje je rodno mjesto crnogorske dinastije Petrović – Njegoš uz degustaciju njeguškog sira, pršuta i vina. Spuštajući se Lovćenskim serpentinama, sa visine od 1000 m, otvara se predivan pogled na Bokokotorski zaljev. Povratak u Budvu. Slobodno vrijeme i noćenje.
4. DAN, BUDVA – BOKOTORSKI ZALJEV
Doručak. Slijedi odlazak iz hotela i posjet starom gradu Kotoru u pratnji stručnog vodiča. Stari grad opasan je veličanstvenim bedemima u ukupnoj dužini od 4,5 kilometara.  Koliko je poznato, to je najstarije prebivaliste čovjeka na obalama Bokokotorskog zaljeva, a sam zaljev čini najjužniji fjord Evrope. Moći ćete vidjeti katoličku katedralu Sv. Tripuna, pomorski muzej, zgradu Napoleonovog kazališta, Kneževu palaču, crkvu sv. Nikole… Odlazak brodom do otočića Gospe od Škrpjela.  Otok i kapela podignuti su u znak zahvalnosti Gospi za ozdravljenje jednog od dvojice braće koji su na tom mjestu pronašli Gospinu sliku. Posjet muzeju na otoku. Nastavak putovanja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

 

 

 

 

Cijena programa po osobi:
1.349,00 kn

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji, smještaj u hotelu 3* u Budvi na bazi 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, razgledi prema programu,lokalni vodič prema programu, turističkog pratitelja na cijelom putovanju, osiguranje od odgovornosti, jamčevinu turističkog paket aranžmana, sve razglede prema programu, troškove organizacije i realizacije programa.
Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju: NP Lovćen: 2 eur ,ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju – 5,00 €, ulaznica za Rimske mozaike u Risnu – 1,00 €, razgled katedrale Sv.Tripuna u Kotoru i Muzeja sakralne umjetnosti – 2,00 €,  posjet svetištu Sv. Leopolda i crkvi Sv. Jeronima – 1,00 €
Doplata za večeru u hotelu: 250,00 kn po osobi, doplata za jednokrevetnu sobu: 380,00 kn po osobi
Napomena: lokalna kategorizacija smještaja u Crnoj Gori nije usporediva sa kategorizacijom u Hrvatskoj. Primjenjuju se uzance hotelijera i lokalne agencije u Crnoj Gori.
 
ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA PUTOVNICA ILI OSOBNA ISKAZNICA

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 9-17h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

t: 01/58-01-486

f: 01/58-01-484

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR9423600001102297560

ID:

HR-AB-01-080806214

OIB:

69520296219

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

PDF ulaznice za Gardaland

PDF ulaznice za Gardaland

PDF ulaznice – kupite ulaznice unaprijed i izbjegnite gužve na blagajnama!

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Naši partneri

Air Plus

Tui incoming

Mondial

Vidi Web Top 100

Vidi Web Top 100

Vidi Web Top 100

Web nominiran u izboru najboljih web stranica za 2011. godinu

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42