Logarska dolina, Mozirski gaj i Golte – Jednodnevni izlet

Jednodnevni izlet iz Zagreba

 

Termini: 25.06.2019.

 

Program putovanja:
Polazak u 7,00 sati sa autobusnog kolodvora Zagreb (peroni: 502-506). Ugodno putovanje prema Sloveniji odnosno prema Krškom, Sevnici preko Zidanog mosta do LAŠKOG.  Kraća pauza za odmor.
Nakon pauze odlazak prema Celju te dalje do Gornje Savinjske doline. Dolazak do parka cvijeća Mozirski gaj koji postoji već 30 godina. Slobodno vrijeme za uživanje u ljepoti cvijeća i ostalih etnografskih objekata: seljačke kuće, spremišta za žito, kovačnice, pčelinjaka, mlina, kapelice Sv. Valentina… Odlazak do LOGARSKE DOLINE. Po dolasku slobodno vrijeme za šetnje dolinom, uživanje u pogledu na Palenk slap. Logarska dolina je jedna od najljepših alpskih dolina u Sloveniji a možda i u Europi. Sa svojim ravnim ravnim dnom kojeg okružuje vijenac planinskih vrhova, neki kažu da je to najljepših 7 kilometar.
Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi, šetnju, odlazak na ručak u neki od obližnjih hotela ili jednostavno uživanje u okolini.
Oko 18:00 sati slijedi povratak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.
Cijena aranžmana po osobi:199 kn

First minute cijena:  189 kn (cijena vrijedi do popunjena određenih mjesta po FM cijeni, maksimalno do 30 dana prije puta)

Prijava na putovanje do: 11.06.2019.

Aranžman uključuje:
Prijevoz turističkim autobusom prema programu, razglede prema programu, turističkog pratitelja tijekom putovanja, ulaznicu za Logarsku dolinu, jamčevno osiguranje
Aranžman ne uključuje:
Ulaznica za Mozirski Gaj: 6 € po osobi

Najmanji broj putnika: 45 –

u slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkaza putovanja

40-44 plativih aranžmana:   + 10 kn

36-39 plativih aranžmana:  + 25 kn

minimalno 35  plativih aranžmana:  + 45 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

Vrijede Opći uvjeti putovanja

 

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju. Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42