Logarska dolina, Mozirski gaj i Golte – Jednodnevni izlet

Jednodnevni izlet iz Zagreba

 

Termini: 08.10.2019.

 

Program putovanja:
 
Polazak u 7,00 sati u autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni: 502-506). Ugodno putovanje prema Sloveniji, odnosno prema Krškom, Sevnici preko Zidanog mosta do LAŠKOG. Kraća pauza za odmor.
Nakon pauze odlazak prema Celju te dalje do Gornje Savinjske doline. Dolazak do parka cvijeća Mozirski gaj koji postoji već 30 godina. Slobodno vrijeme za uživanje u ljepoti cvijeća i ostalih etnografskih objekata: seljačke kuće, spremnici za žito, kovačnice, pčelinjaka, mlina, kapelice Sv. Valentina… Odlazak do LOGARSKE DOLINE. Polako slobodno vrijeme za šetnju dolinom, uživanje u pogledu na Palenk šamar. Logarska dolina jedna je od najljepših alpskih dolina u Sloveniji, a možda i u Europi. Sa svojim ravnim ravnim dnom koji okružuje vijenac planinskih vrhova, neki kažu da je do najljepših 7 kilometara.
Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi, šetnju, odlazak na ručak u neke od obližnjih hotela ili jednostavno uživanje u okolini.
Oko 18:00 sati slijedi povratak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto poljske u večernjim satima.
 
 
Cijena aranžmana po osobi: 199 kn

Prva minuta cijena: 189 kn (cijena vrijedi do naseljenih određenih mjesta po FM cijeni, maksimalno do 30 dana prije puta)

Prijava na putovanje do: 01.10.2019.

 
 
 
Aranžman uključuje:
Prijevoznički turistički autobus prema programu, razgledanje prema programu, turistički pratitelj tijekom putovanja, ulaz u Logarsku dolinu, jamčevno osiguranje
 
 
Aranžman ne uključuje:
Ulaznica za Mozirski Gaj: 6 € po osobi
 
 

Najmanji broj putnika:  45 –

u slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promjene cijena ili otkaza putovanja

40-44 plativih aranžmana: + 10 kn

36-39 plativih aranžmana: + 25 kn

minimalno 35 plativih aranžmana: + 45 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije doznao, putnik je dužan obavijestiti organizatore putovanja, a najkasnije do prije puta doplatiti u svom programu posjetiti razliku.

Vrijede  Opći uvjeti putovanja

 

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propisuje ”Zakon o radnom vremenu, obvezni odmor mobilnih radnika i uređaja za bilježenje u cestovnom prometu” koji se nalazi između ostalog definisanog vremenskog zaustavljanja na odmoru, dnevnog odmora vozača, kao i maksimalno zauzete autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju. Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je sustav graničnih kontrola svih osoba koje prelaze granične prijelaze, što može dozvoliti duža čekanja na graničnim prijelazima. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorila za isto, a za vas je molimo razumijevanje.

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42