Venecija – i otoci lagune- Burano i Murano – 1 dan

Venecija 3 Rilato-Bridge-Venice-Italy BURANO

Jednodnevni izlet u Veneciju i na otoke lagune

Venecija – Burano- Murano

 

Datumi polaska:05.05.,

22.06.,- petak

04.08., 15.08.,

07.10. 2018.

Cijena po osobi: od 210 kn

 

Želite li barem dio venecijske lagune proći u jednom danu, krenite s nama na jednodnevni izlet u kojem će te imati priliku pogledati Burano, Murano i otok sv. Marka.

Venecija i njeni otoci zasigurno su jedan neiscrpan izvor povijesnih činjenica, raznih događaja, tajni, intriga i svih ostalih zanimljivih priča. Za upoznati sve čari Venecije jedan dan sigurno je premalo, ali za zaviriti u svijet lagune, sasvim dovoljno da vas očara i svojim tajnama i ljepotama pozove da svratite još koji put.

 

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba u 03:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Hrvatsku/ulazak Vrata Jadrana, Sloveniju i Italiju, uz kraća zaustavljanja. Dolazak na pristanište Punta Sabbioni. Odlazak brodićem, zvanim vaporetto u obilazak lagune. Posjetit ćemo otok MURANO, otok smeđih boja i poznatih radionica stakla. Poslušati interesantne povijesne priče na koji način je otok Murano postao otok staklara, pogledati prezentaciju izrade predmeta od stakla. Zasigurno će vam se svidjeti i suveniri koje možete kupiti u staklarskim suvenirnicama. Ukrcavamo se natrag na brodić i plovimo do najšarenijeg otoka lagune. Otok BURANO prepoznatljiv po svojim šarenim kućama te poznat po izradi čipke. Nakon razgleda Burana plovimo do otoka SVETI MARKO. Šetnja do TRGA SVETOG MARKA – DUŽDEVE PALAČE – MOSTA UZDISAJA – NOVIH PROKURATIVA – TORNJA SA SATOM  – MOSTA RIALTO – TRŽNICE.

Šetajući prelazimo  preko mnogobrojnih kanala,  mostova i malih trgova. Okružiti će nas  mali restorančići, kafići, uske uličice sa malim trgovinama.  Iako vam se čini da ste ušli u mali labirint ulica, nemojte brinuti jer svugdje po zgradama su natpisi koji vas vode u pravom smjeru.

Slobodno vrijeme za kupovinu, osobne programe ili posjet muzejima.  Oko 18,30 sati okupljanje grupe na dogovorenom mjestu ukrcaj na vapporeto. Povratak brodićem / vapporettom  do kopna.  Ukrcaj u autobus i vožnja prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u jutarnjim satima.

 

**First  minute cijena 210,00 kn

Redovna cijena putovanja: 240,00 kn

** First minute cijena vrijedi za određeni broj mjesta u autobusu


 

 

CIJENA UKLJUČUJE: 
prijevoz autobusom turističke kategorije, turističkog pratitelja tijekom putovanja, jamčevinu, troškove organizacije i prodaje izleta

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:
fakultativne sadržaje

 

 

OBAVEZNA DOPLATA
brod Punta Sabbioni – Murano – Burano – sv. Marko –  Punta Sabbioni –  24 € po osobi  (dnevna vožnja)
Najmanji broj putnika: 45 u slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkaza putovanja

Cijena za minimalno 40 putnika :  255 kn

Cijena za minimalno 35 putnika: 270,00 kn

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja

_____________________________________________

 

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju.
Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42