Noćna Venecija i otoci lagune-Burano i Murano- noćni razgled – 1 dan

Noćna Venecija i otoci lagune-Burano i Murano- noćni razgled – 1 dan Noćna Venecija i otoci lagune-Burano i Murano- noćni razgled – 1 dan Noćna Venecija i otoci lagune-Burano i Murano- noćni razgled – 1 dan

Jednodnevni izlet u Veneciju i na otoke lagune – noćni razgled –  Venecia Nera Venecija – Burano- Murano

Datumi polaska:  

23.11.2019. – GARANTIRANO

Cijena po osobi od 220 kn

 

Želite li barem dio venecijske lagune proći u jednom danu, krenite s nama na jednodnevni izlet u kojem će te imati priliku pogledati Burano, Murano i otok sv. Marka.

Venecija i njeni otoci zasigurno su jedan neiscrpan izvor povijesnih činjenica, raznih događaja, tajni, intriga i svih ostalih zanimljivih priča. Za upoznati sve čari Venecije jedan dan sigurno je premalo, ali za zaviriti u svijet lagune, sasvim dovoljno da vas očara i svojim tajnama i ljepotama pozove da svratite još koji put.

 

PROGRAM PUTOVANJA Polazak iz Zagreba u 03:00 sati s Autobusnog kolodvora ili ispred Gradskog poglavarstva (Trg Stjepana Radića). Vožnja kroz Hrvatsku/ulazak Vrata Jadrana, Sloveniju i Italiju, uz kraća zaustavljanja. Dolazak na pristanište Punta Sabbioni. Odlazak brodićem, zvanim vaporetto u obilazak lagune. Posjetit ćemo otok MURANO, otok smeđih boja i poznatih radionica stakla. Poslušati interesantne povijesne priče na koji način je otok Murano postao otok staklara, pogledati prezentaciju izrade predmeta od stakla. Zasigurno će vam se svidjeti i suveniri koje možete kupiti u staklarskim suvenirnicama. Ukrcavamo se natrag na brodić i plovimo do najšarenijeg otoka lagune. Otok BURANO prepoznatljiv po svojim šarenim kućama te poznat po izradi čipke. Nakon razgleda Burana plovimo do otoka SVETI MARKO. Šetnja do TRGA SVETOG MARKA – DUŽDEVE PALAČE – MOSTA UZDISAJA – NOVIH PROKURATIVA – TORNJA SA SATOM  – MOSTA RIALTO – TRŽNICE. Šetajući prelazimo  preko mnogobrojnih kanala,  mostova i malih trgova. Okružiti će nas  mali restorančići, kafići, uske uličice sa malim trgovinama.  Iako vam se čini da ste ušli u mali labirint ulica, nemojte brinuti jer svugdje po zgradama su natpisi koji vas vode u pravom smjeru. Slobodno vrijeme za kupovinu, osobne programe ili posjet muzejima. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme za odlazak u noćni razgled Venecije u pratnji lokalnog vodiča.

Noćna tura Duhovi Venecije koja nam priča tajnovite priče u skrovitim i tamnim ulicama, priče o ukletim mjestima, tajnama iz prošlosti, čudnim ritualima… Venecija koji ne poznaje svatko – “Venecia Nera” – Crna venecija. U obilazak idemo u pratnji stučnog lokalnog vodiča i pratitelja putovanja. Nakon završetka noćnog razgleda kraće slobodno vrijeme i ukrcaj na  vapporeto. Povratak brodićem / vapporettom  do kopna te dalje autobusom u smjeru Hrvatske. Dolazak na mjesto polaska u kasnim noćnim satima

 
**First  minute cijene od 215,00 kn 
Redovna cijena putovanja: 250,00 kn
Last minute cijena 290,00 kn vrijedi za uplate unutar 7 dana do dana putovanja
** First minute cijena vrijedi za određeni broj mjesta u autobu a najkasnije do 30 dana prije puta

 

Datum first minute redovna cijena last minute
23.11.2019.
220
250 290

 


CIJENA UKLJUČUJE:  prijevoz autobusom turističke kategorije, turističkog pratitelja tijekom putovanja, jamčevinu, prezentaciju izrade Murano stakla i izrade Burano čipke, troškove organizacije i prodaje izleta te jamčevno osiguranje

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: fakultativne sadržaje, ulaznice za kulturno povijesne spomenike, brod za i iz Venecije, vlastitu potrošnju, skretanje s rute, sve ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje

Napomena: od 01.06.2019. naplaćuje se posebna taksa za Veneciju u visini 3 eura.

 

OBAVEZNA DOPLATA brod Punta Sabbioni – Murano – Burano – sv. Marko –  Punta Sabbioni –  24 € po osobi

Obavezna nadoplata za program Duhovi Venecije  uz stručnog lokalnog vodiča i slušalice  – 10 eura po osobi

Taksa za Veneciju – 3 eura (od 01.06.2019.)

Najmanji broj putnika: 45 – u slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkaza putovanja

 

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika ili na otkaz putovanja.

Nadoplata za manji broj putnika od:

44 plativih aranžmana: 10 kn

40 plativih aranžmana: 25 kn

35  plativih aranžmana: 45 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

Vrijede Opći uvjeti putovanja

 

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju. Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42