Gardaland Magic Halloween i Movieland – 2 dana

Gardaland  Magic Halloween i Movieland – 2 dana Gardaland  Magic Halloween i Movieland – 2 dana Gardaland  Magic Halloween i Movieland – 2 dana

Dvodnevna avantura – 2 dana adrenalina

Datum putovanja: 03.-04.11.2018.

Uključen polupansion

 
Gardaland Magic Halloween je spreman utjerati strah u kosti svim posjetiteljima koji će posjetiti poznati zabavni park, svakog vikenda u mjesecu – sve do Halloween vikenda… Užasavajući ali neizostavan jesenski događaj se vratio: čudovišta, kosturi, zombiji, vampiri, duhovi, jezivi pauci i šišmiši, čarobnice i zlobni likovi svih vrsta su pozvani u Gardaland kako bi proslavili ovu zastrašujuću prigodu.

 

Park će, kao i obično, biti ukrašen sa tematskom scenografijom, tipičnim simbolima “noći vještica” kao što su sveprisutne bundeve, klasje, sjenice i divovske paučine koja će biti posvuda . Tu će također biti jezivo groblje koje će prirediti brojna zla iznenađenja za one koji će ga prelaziti.
Između više od 40 atrakcija Gardalanda biti će zastrašujučih zvukova i smijeha, odzvanjajuči tako da će svakog proći jeza..a iza svakog ugla, zlonamjerni duhovi će biti spremni za skok kako bi uplašili nepripremljene posjetitelje.
Strah od čudovišta će biti popraćen i onim uzrokovanim ekstremnim letom Raptorom: jedini krilati rollercoaster u Italiji. Tko zna, dok sjedite na bočnim sjedalima možete naići na strašno čudovište koje će zajedno s vama iskusiti uzbuđenje od pada s 33 metra visine i izbjegavanje brojnih prepreka u posljednjoj sekundi!

 Zabava u Movielandu uz 100 %ni horor i zabavu…. Savršen vikend za svakoga….

 

Datum putovanja:  03.-04.11.2018.

 

 

Program putovanja:

1. dan
Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika na Vratima Jadrana) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u  park MOVIELAND. Ovdje možete posjetiti PARCO STUDIO u kojem će vam John Rambo biti prijatelj, ono što je vama teško, on uživa u tome, vatra, vodopadi, potresi…Jeste li dovoljno hrabri za putovanje na autobusu Magma 2 ili roniti u podmornici U-571? Isprobajte svoje vještine i opustite se uz Movieland Studio show,  koji će vas odvesti na mjesta gdje snovi postaju stvarnost.Doživite adrenalin uz rollercaster DIABOLIK. Ako se bojite Ramba, ima za vas i AQUA STUDIO (tek krajem svibnja moguć posjet), zabava i opuštanje. Zamislite se na Karibima, bijelim plažama ili u seriji Bay Watch. Ali nemojte misliti da nedostaje adrenalina jer Petar Pan kreće sa vama u pustolovinu.  Cjelodnevni boravak u zabavnom parku do 18:00 sati. Po završetku obilaska odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

2. dan
Doručak. Odlazak u smjeru zabavnog parka GARDALAND.  Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama 4 D AVANTURA – PLAVO TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR- OBLIVION The Black Hole. Mogućnost posjeta parku Sea Life i čudesnom svijetu riba i morskih bića.  U 18 sati polazak prema Rijeci, Karlovcu i Zagrebu. Dolazak u noćnim satima.

 

Cijena programa po osobi: 599,00 kn

First minute cijena: 559,00 kn
First minute cijena vrijedi do  popunjenja određenog broja mjesta u autobusu

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim sobama  TWC na osnovi  polupansiona (doručak i večera), pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za Gardaland i Movieland.

 

DOPLATE (plaćanje na licu mjesta):   1-dnevna ulaznica za GARDALAND  28,50 eur po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno, kombinirana ulaznica.

Ulaznica za MOVIELAND  : 19 eur po osobi

 

ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA

Vrijede Opći uvjeti putovanja.

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42