Magic Winter Gardaland i advent u Veroni- posjet Božićnom selu u Bussolengu

Magic Winter Gardaland i advent u Veroni- posjet Božićnom selu u Bussolengu Magic Winter Gardaland i advent u Veroni- posjet Božićnom selu u Bussolengu Magic Winter Gardaland i advent u Veroni- posjet Božićnom selu u Bussolengu

Gardaland, Sea Life, Verona i Božićno selo u Bussolengu

2 dana autobusom iz Zagreba i Rijeke

Datum putovanja: 14.-15.12.2019. | 21.-22.12.2019.

Cijena putovanja od: 549 kn po osobi

 

Baš ste u razmišljanju da li treba putovati u Gardaland u zimskom periodu?

Prva asocijacija na Gardaland  su roller coaster vlakovi, atrakcije na vodi  te zima i hladnoća u prosincu.

Gardaland nisu samo atrakcije na otvorenom. U prosincu park je posebno okićen u adventskom ozračju, sviraju prigodne pjesme, a slatki mirisi šire se iz svakog kutka. Tada vladaju kazališne i cirkuske predstave, vatromet prilikom zatvaranja, šeću  maleni vilenjaci. Možete se provozati gusarskim brodom, raznim vrtuljcima ili uživati u svijetu mora… See Life je jedan od največih akvarija na području Italije koji će vam omogućiti upoznavanje s raznim morskim stanovnicima. Nemojte zaboraviti da u okolici jezera Garda je klima puno toplija nego u našem podneblju pa bi vas vrijeme prilikom boravka moglo i iznenaditi.

Atmosferu u Gardalandu za vrijeme adventa možete  pogledti na

Gardaland u zimskom ruhu

 

 Uključen polupansion!

Program putovanja:

 

1. dan: Gardaland – Sirmione – Pesciera del Garda

Polazak Autobusa u 2,00 sata  s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva (trg Stjepana Radića 1).  Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Gardaland u prijepodnevnim satima.

Doživite Gardaland na drugačiji način!!!!

Uživanje u atrakcijama: 4D AVANTURA – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE  – RAMZES – GUSARSKI BROD- PREZZEMOLO LAND- CIRKUS MADAGASKAR- 4 D LEDENO DOBA- Klizalište, karting i dr. Posjet SEA LIFE akvariju, koji će Vas odvesti u čaroban svijet morskih stvorenja.

Za one koji ne idu u Gardaland odlazak autobusom  u Sirmione, šetnja s pratiteljem putovanja po poluotoku (minimum 20 putnika). Na povratku  zaustavljanje u Pesciera del Garda te šetnja unutar zidina. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Povratak u park Gardaland i odlazak do hotela. Večera u hotelu, noćenje.

 

2. dan: Bussolengo – Verona

Doručak, nakon doručka odlazak prema Božičnom selu Bussolengo.  Dolazak u Bussolengo.

Posjet Božićnom selu koje je napravljeno prije više od 20 godina po uzoru na njemački gradić Rothenburg i čarobnu romantičnu cestu. Kompletna postava sela se prostire na površini od 7.000 m2. Kombinacija svjetla, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te čudo mirisa i božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj i garantiraju maksimalno uživanje u ambijentu. Kroz više tematskih soba imate mogućnost da zajedno sa vašom djecom zavirite u svijet patuljaka, glazbenih kutija, jaslica i božićnih ukrasa ili da jednostavno pošaljete poštu Djedu Božićnjaku u začaranoj šumi gdje čak i stabla pričaju svoju priču i otkrivaju tajne čarobne šume.

Moći ćete vidjeti brojne štandove sa radovima obrtnika gdje će biti izloženi rukotvorine od drva, kukuruznog tijesta, staklenih perli, mirisne svijeće raznih oblika, orginalne božićne čestitke s prešanim cvijećem….Mogućnost kupnje i degustacije božićnih delicija iz Verone i okolice. Nakon razgleda  Božićnog sela nastavljamo put prema Veroni.

Dolazak u grad  zaljubljenih, razgled grada uz pratnju pratitelja putovanja: Arena – Piazza Bra – Julijina kuća – Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – grobnice Scaligherija.  Piazza Bra i Arena posebno su ukrašene u ovo doba godine. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u posebnom ambijentu.  Previđeni polazak iz Verona prema Zagrebu u 18. Dolazak u noćnim satima.

Redovna cijena programa: 599,00 kn po osobi

First minute cijena po osobi: 549 kn
Cijena na bazi minimum  45 prijavljenih putnika

Doplata za jednokrevetnu sobu:  190 kn

 

Popust: dijete do 12 godina 10 % popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasli ne ostvaruju  popusta na pomoćnom ležaju.

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, 1 polupansion u hotelu 3* u okolici Verone u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama tuš/WC/TV, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

ulaznice za kulturno-povijesne spomenike

ulaznicu za Gardaland  24 eura po osobi  (djeca ispod 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)

boravišna pristojba

 

Napomena:
– boravišna pristojba po osobi  (naplaćuje se na licu mjesta u hotelu)

*** hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od 2 do 5 eura po osobi i noći ovisno o kategorizaciji i poziciji hotela, plaćanje na licu mjesta – obavijest u završnom

 

Minimalan broj putnika: 45 osoba

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.

Cijena nadoplate na bazi:

40 plativih aranžmana:  20 kn

35 plativih aranžmana:  50 kn

30 plativih aranžmana:  85 kn

25 plativih aranžmana:  130 kn

 

 

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

Vrijede Opći uvjeti putovanja

ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA

 

U Zagrebu;  15.10.2019.

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42