Gardaland – Verona – Padova- Magic Haloween – 2 dana

Gardaland – Verona – Padova- Magic Haloween  – 2 dana Gardaland – Verona – Padova- Magic Haloween  – 2 dana Gardaland – Verona – Padova- Magic Haloween  – 2 dana

Gardaland – Verona – Padova   - 2 dana autobusom

Polazak iz : Zagreba, Karlovca i Rijeke Datum polaska: 06.-07.10.2018.  i 03.04.11.2018.

 

 

Cijena po osobi od: 529 kn

 

 

Gardaland Magic Halloween je spreman utjerati strah u kosti svim posjetiteljima koji će posjetiti poznati zabavni park, svakog vikenda u mjesecu – sve do Halloween vikenda… Užasavajući ali neizostavan jesenski događaj se vratio: čudovišta, kosturi, zombiji, vampiri, duhovi, jezivi pauci i šišmiši, čarobnice i zlobni likovi svih vrsta su pozvani u Gardaland kako bi proslavili ovu zastrašujuću prigodu.   Park će, kao i obično, biti ukrašen sa tematskom scenografijom, tipičnim simbolima “noći vještica” kao što su sveprisutne bundeve, klasje, sjenice i divovske paučine koja će biti posvuda . Tu će također biti jezivo groblje koje će prirediti brojna zla iznenađenja za one koji će ga prelaziti. Između više od 40 atrakcija Gardalanda biti će zastrašujučih zvukova i smijeha, odzvanjajuči tako da će svakog proći jeza..a iza svakog ugla, zlonamjerni duhovi će biti spremni za skok kako bi uplašili nepripremljene posjetitelje. Strah od čudovišta će biti popraćen i onim uzrokovanim ekstremnim letom Raptorom: jedini krilati rollercoaster u Italiji. Tko zna, dok sjedite na bočnim sjedalima možete naići na strašno čudovište koje će zajedno s vama iskusiti uzbuđenje od pada s 33 metra visine i izbjegavanje brojnih prepreka u posljednjoj sekundi!

 

 

Program putovanja: 

 

1 DAN: ZAGREB – GARDALAND

 

Polazak autobusa u 01:00 poslije ponoći s   Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 506,  Karlovca, naplatne kućice Petrol u 01.30 sati,  Rijeka – Vrata Jadrana u 03:00 sata). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u prijepodnevnim satima. Malo slobodnog vremena za odmor  od putovanja te će vam pratitelj putovanja podjeliti ulaznice i odvesti vas do glavnog ulaza u sami park. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR, OBLIVION-THE BLACK HOLE – slobodni pad: SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE,  razne vodene atrakcije. Svakao morate zaviriti i u  GUSARSKU ŠPILJU, jednu od najstarijih i najposječenijih  atrakcija parka. Tu je i pregršt  atrakcija za cijelu obitelj te smijeha i razonode sigurno neće nedostajati. Možda vas susretne i koji zombi, poneka vještica ili neko drugo strašno biće, ali sve je to sastavni dio Halloween zabave. Fakultativno možete posjetiti u SEE LIFE- morski svijet prepun raznih ribica, zvijezdaća, meduza, rži, morskih pasa… Ostanak u parku do 18 sati kada krečemo put našeg hotela. Smještaj u hotelu.  Mogućnost večere u hotelu uz nadoplatu. Noćenje.

 

   2. DAN: VERONA – PADOVA – ZAGREB

 

Poslije doručka odjava iz hotela i odlazak do VERONE – slijedi razgled grada: TRG BRA – VRATA BRA – RIMSKA ARENA – ULICA MAZZINI – JULIJINA KUĆA – PIAZZA DELLE ERBE – TORNJEVI GARDELLO I LAMBERTI – PALAČA MAFFEI – SPOMENIK DANTEU – GROBNICE SCALIGERI – SANTA MARIA ANTICA – ROMEOVA KUĆA. Nakon obilaska Verone, vožnja prema u PADOVI. Razgled grada: PIAZZA ERBE, BAZILIKA SV. ANTE, CRKVA SV. LEOPOLDA MANDIĆA, SVEUČILIŠTE, PALLAZZO DELLA REGIONE. Slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju gradom ili ručak. Nastavak putovanja prema Rijeci, Karlovcu, Zagrebu. Predviđeni dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 

Cijena programa po osobi: 599,00 kn

 

**First minute cijena: 530,00 kn

 

**First minute cijena vrijedi do 30 dana prije putovanja odnosno do  popunjenja određenog broja mjesta u autobusu

 

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • smještaj u hotelu 3*, na području jezera Garda u dvokrevetnoj sobi na bazi 1 noćenja s buffet doručkom
 • sve razglede prema programu
 • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
 • osiguranje jamčevine, organizaciju i realizaciju putovanja

Cijena NE uključuje:

 • ulaznice za Gardaland
 • ***boravišnu pristojbu
 • osobnu potrošnji
 • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

 

FAKULTATIVNE DOPLATE  – prijava i doplata u agenciji prije polaska:

 • doplatu za večeru u hotelu – 75 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih)
 • ulaznicu za Gardaland – 220 kn (najmanje 30 prijavljenih, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)

 

 

Napomena: *** hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od 1 do 5 eura po osobi i noći ovisno o kategorizaciji i poziciji hotela te sezoni.

 

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

 

Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje

 

CIJENA JE BAZIRANA NA MINIMALAN BROJ PUTNIKA 45

Nadoplate po osobi u slučaju manjeg broja putnika do 45

Nadoplata za minimum 25 prijavljenih  putnika:  130  kn po osobi

Nadoplata za minimum 30 prijavljenih  putnika:  85  kn po osobi

Nadoplata za minimum 35 prijavljenih  putnika:  50  kn po osobi

Nadoplata za minimum 40  prijavljenih  putnika:  20 kn po osobi

 

U slučaju manjeg broja putnika od 45, agencija ima pravo na promjenu cijene  aranžmana, odnosno na otkazivanje putovanja.

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja  

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42