Costa Magica – krstarenje otocima vječnog proljeća

costa-magica costa magica3 costa magica2

COSTA MAGICA – polazak iz Savone

 12 dana / 11 noći

 

Datum krstarenja: 23.10.-03.11.2017.

 

Grupni polazak!

 

 

Itinerar: 

dolazak polazak
1.dan SAVONA, ukrcaj 16:30
2.dan MARSEILLE, Francuska 08:00 17:00
3.dan Plovidba - -
4.dan Plovidba - -
5.dan ARRECIFE, LANZAROTE, Kanarski otoci 13:00 19:00
6.dan SANTA CRUZ DE TENERIFFE, Kanari, Španjolska 08:00 17:00
7.dan FUNCHAL, Madeira, Portugal 08:00 17:00
8.dan Plovidba -  -
9.dan MALAGA, Španjolska 08:00 13:00
10.dan Plovidba - -
11.dan CIVITAVECCHIA, Rim, Italija 09:00 19:00
12. dan SANOVA, iskrcaj 09:00

 

 

Cijena po aranžmana po osobi u dvokrevetnoj kabini: 

kategorija/
vrsta kabine
 Redovna cijena
Unutarnja kabina 4.310 kn
Vanjska kabina sa prozorom Classic 6.460 kn
Vanjska kabina s balkonom Classic 7.990 kn
3. ili 4. osoba u kabini- odrasla osoba 1.840 kn
3. ili 4. osoba u kabini- dijete do 18 god -
Minimalni broj putnika 40, doplata za manji broj putnika (min. 30): 190,00 kn

 

Cijena aranžmana uključuje: 12-dnevno krstarenje po programu s luksuznim brodom Costa Magica, smještaj u kabini izabrane kategorije, puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, popodnevni snack, ponoćni buffet), kava, voda i čaj u buffet restoranu, gala večeru, sve zabavne priredbe i animaciju, predstave u kazalištu, slobodan ulaz u casino i disko, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, jacuzzija i ležaljki (na brodu), Palminog pratitelja putovanja* i pješački izlet u Malagi na min. 30 prijavljenih putnika (osnovni ležajevi), troškove organizacije i pripreme putovanja.
Cijena aranžmana ne uključuje: lučke pristojbe koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije, osobne troškove u barovima i restoranima, izlete, napojnice brodskom osoblju.
Obavezne doplate na brodu: napojnice (odrasli i djeca od 15 godina nadalje 110 €, djeca od 4-14 godina 55 €, djeca do 3 g ne plaćaju).
Moguće doplate – po želji:
Premium kabine – doplata: unutarnja kabina 1230 kn, vanjska kabina s prozorom i balkonom 1390 kn/po kabini – bolja pozicija kabina, besplatna dostava doručak u kabinu, voucher 10% popusta za sljedeće krstarenje u Premium kategoriji u roku 1 godine.
- prijevoz do luke (na upit).
- All Inclusive paket Brindiamo 2.160 kn/po osobi, paket Piu Gusto 2.420/po osobi.
“Opći i posebni uvjeti te upute za turističke aranžmane”  sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Vašim potpisom ugovora iskazujete da ste suglasni s navedenim uvjetima. Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika koliko je potrebno da sa grupom ide pratitelj putovanja. U slučaju manjeg broja putnika kod pojedinih krstarenja, ovisno o brodaru i uvjetima, postoji mogućnost da se putovanje realizira po istim uvjetima, ali bez pratitelja. Ukoliko stranka uplati raspisano grupno krstarenje koje nije garantirano, mora biti upućena da je za pratitelja putovanja potreban gore navedeni minimalni broj putnika. Kod većine brodara izlete je moguće unaprijed rezervirati na prodajnom mjestu te koristiti pogodnosti plaćanja. Izlete će voditi lokalni vodič na engleskom jeziku, a u pratnji hrvatskog pratitelja ukoliko se za pojedini izlet prijavi dovoljan broj zainteresiranih putnika (minimalno 40 putnika). Prema zakonskim propisima u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Organizator putovanja pridržava pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili brodara. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Palma može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize (za zemlje gdje je potrebna), koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora putovanja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, www.mvep.hr. Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  006

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42