M/Y Callisto – Krstarenje oko Islanda i Vestmanskih otoka

callisto-bridge-lounge-2-1600x1067 Motor Yacht CALLISTO - Sundeck Motor-Yacht-CALLISTO-Master-stateroom-665x405

Krstarenje oko Islanda i Vestmanskih otoka

Termin putovanja: 08.07.-16.07.2017.

 

DAN

DESTINACIJA

AKTIVNOST

08.07.

ZAGREB/EUROPSKA ZRAČNA LUKA

- REYKJAVIK

Transfer do jahte i ukrcaj

09.07.

REYKJAVIK – HEIMAEY

(Westmanski otoci)

Fakultativni izlet

10.07.

BORGARNES

( Deildartunguhver)

Fakultativni izlet

11.07.

BILDUDALUR

( Dynjandi)

Fakultativni izlet

ISAFJORDUR

12.07.

ISAFJORDUR (WestFjords i Osvor)

Fakultativni izlet

13.07.

SIGLUFJORDUR

Fakultativni izlet

HUSAVIK

14.07.

HUSAVIK (promatranje kitova)

Fakultativni izlet

AKUREYRI (slapovi Godafoss)

15.07.

AKUREYRI – REYKJAVIK

Iskrcaj i panoramska vožnja

REYKJAVIK

Slobodno vrijeme

ili  fakultativni izlet

REYKJAVIK –  EUROPSKA ZRAČNA

LUKA/ZAGREB

Noćni let

16.07.

Pristanak zrakoplova

u jutarnjim satima.

KATEGORIJA KABINE

REDOVNA CIJENA (po osobi)

KABINA S PROZOROM NA GLAVNOJ PALUBI(kat. C)– 2 manja prozora

19.640 kn

KABINA S PROZOROM NA GLAVNI PALUBI(kat. B)– 2 manja prozora

21.560 kn

KABINA S PROZOROM NA SREDNJI PALUBI(kat. A)– 1 veći prozor

25.410 kn

3. OSOBA U KABINI S PROZOROM (kat. C)odrasle osobe (više od  16 god)

14.010 kn

3. OSOBA U KABINI S PROZOROM (kat. C)dijete od 10 do 16 god

13.170 kn

3. OSOBA U KABINI S PROZOROM (kat. C)dijete do 10 god

10.860 kn

Zrakoplovne pristojbe

2.230 kn

Lučke pristojbe

1.990 kn

 

*Cijene su podložne promjenama zbog mogućeg povećanja zrakoplovnih taksi. Cijene vrijede na min. 20 putnika koji plaćaju punu cijenu na osnovnom krevetu. Doplata za manji broj putnika iznosi 1.540 kn (min. 14) i 2.930 kn (min. 10). Min. broj putnika za izvedbu sa  pratiteljem je 10 putnika.
CIJENA UKLJUČUJE:
zrakoplovni prijevoz Zagreb/europska zračna luka – Reykjavik – Zagreb/europska zračna luka, jedinstveno 8 dnevno krstarenje po programu s jahtom M/Y Callisto, smještaj u kabini s prozorom odabrane kategorije, puni pansion na brodu, tematske večeri, BBQ zabavu i gala večeru, bezalkoholna pića tijekom dana (kava, čaj, voda), besplatno korištenje ribičke i ronilačke opreme, lokalne transfere, pratitelja putovanja (min. 10 putnika), organizaciju i pripremu programa.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
transfer do zračne luke (cijena na upit), napojnice za osoblje, fakultativne izlete, pića (osim onog što je navedeno pod cijena uključuje), osobne troškove i wi-fi.
DOPLATE:
  • cijene vrijede na min. 20 putnika koji plaćaju punu cijenu na osnovnom krevetu. Doplata za manji broj putnika iznosi 1540 kn (min. 14) i 2930 kn (min. 10). Min. broj putnika za izvedbu sa turističkim pratiteljem je 10 putnika.

 

 
Informacije o jahti M/Y Callisto
Godina izgradnje: 2000 | Godina obnove: 2015 | Dužina: 51 m | Br. kabina: 17 | Omjer posade i putnika: 1 na 2.
Jahta M/Y Callisto je opremljena sa 17 dizajnersko uređenih kabina koje se nalaze na glavnoj i srednjoj palubi. Sve kabine imaju prozor koji pruža pogled na krajolik, privatnu kupaonicu, klimu, TV, telefon, sušilo za kosu, mini – bar i sef (većina kabina imaju razdvojene krevete). Restoran se nalazi na gornjoj palubi i nudi prekrasan pogled na okolicu. U slučaju primjerenog vremena, mogućnost posluživanja i na otvorenoj palubi. Doručak je samoposlužan, ručak i večera posluženi.
PROGRAM PUTOVANJA:
08.07.: ZAGREB/OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – REYKJAVIK
Polazak iz zagrebačke/obližnje zračne luke (u slučaju obližnje zračne luke, mogućnost organiziranog transfera). Let preko europske zračne luke do Reykjavika, gdje je dolazak predviđen u prijepodnevnim satima. Nakon carinskih formalnosti, slijedi transfer do pristaništa i ukrcaj na jahtu M/Y Callisto. Smještaj u kabinama i priprema za isplovljavanje.
09.07.: REYKJAVIK – HEIMAEY (WESTMANSKI OTOCI)
Dolazak u jutarnjim satima na otok Heimaey, kojeg nazivaju i »sjevernim Pompejima«. Dio je skupine Vesmanskih otoka koji se nalaze otprilike 10 km od južne obale Islanda i predstavljaju najznačajniju prirodnu znamenitost Islanda. Uz doplatu, mogućnost vođenog izleta koji uključuje razgled 2 vulkana i ulaz u geološki muzej Eldheimar. Odlazak u poslijepodnevnim satima.
10.07.: BORGARNES
Dolazak u jutarnjim satima. Iskrcaj na kopno i odlazak na cjelodnevni izlet (doplata) koji između ostalog uključuje razgled gejzira Deildartunguhver, slapova Hraunfossar i Barnafoss. Obilazak kuće poznatog pisca i političara Snorri Sturlsona sa znamenitim tunelom koji kuću povezuje s gejzirom. Odlazak u kasnim, poslijepodnevnim satima.
11.07.: BILDUDALUR – ISAFJORDUR
Opuštena plovidba u jutarnjim satima pokraj litica Latrabjarga, najzapadnije točke Islanda, koje se uzdižu 450 m iznad mora. Dolazak u Bildudalur je predviđen u kasnim poslijepodnevnim satima. Uz doplatu, mogućnost izleta do slapova Dynjandi i obilazak značajnog muzeja morskih bića. Poslijepodne slijedi nastavak plovidbe među poluotocima WestFjords prema Isafjordurju, gdje ćemo stići u večernjim satima.
12.07.: ISAFJORDUR
Isafjordur je ribarski grad i najveći grad poluotoka WestFjords. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Bolungravika, najsjevernijeg mjestašca poluotoka WestFjords. Njegova najvažnija djelatnost je ribarstvo koje je ovdje prisutno još od kraja 17 st. Izlet uključuje i razgled sela Osvor i ulaz u istoimeni muzej.
13.07.:  SIGLUFJORDUR – HUSAVIK
Dolazak u jutarnjim satima. Siglufjordur je najsjeverniji grad Islanda, koji se nalazi u blizini arktičkog kruga. Mnogi ga znaju kao najslikovitije pristanište Islanda. Uz doplatu, mogućnost izleta koji uključuje razgled grada s ribičkim muzejom i »kuće nacionalne glazbe« (Madame house), koja je ujedno i najstarija kuća u gradu. Poslijepodnevna plovidba Skjafandi prema Husaviku gdje se mogu vidjeti kitovi. Mogućnost šetnje čarobnim ribarskim naseljem i obilaska značajne drvene crkve, najočuvanije na Islandu.
14.07.: HUSAVIK – AKUREYRI
Mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Akureyrija, najvećeg grada sjevernog Islanda. Uključen je razgled jezera Myvatn, Namarksard i Dimmuborgir, koji predstavljaju odličan primjer vulkanskog svijeta s nalazištima lave i termalne vode, parnih kupelji i kratera. Nakon ručka, slijedi vožnja prema slapovima Godafoss (slapovi bogova. Prije povratka na jahtu, šetnja slikovitim Akureyrijem.
15.07.: AKUREYRI – REYKJAVIK – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – ZAGREB/OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA
Nakon iskrcaja, slijedi panoramska vožnja do Reykjavika, gdje se mogu razgledati ljepote Islanda i »s kopna«. Dolazak u Reykjavik u poslijepodnevnim satima. Uz doplatu, mogućnost odlaska na izlet koji uključuje razgled NP Þingvellir, slapova Gullfoss i dvaju gejzira, Geysir i Strokkur. Odlazak u zračnu luku Reykjavik u kasnim večernjim satima i priprema na let (noćni let, dolazak u jutarnjim satima 16.07.).

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  006

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42