Msc Opera – Kuba i Karibi za Valentinovo 2017.

msc orchestra2 msc orchestra3 msc-orchestra

Kuba, Jamajka, Kajmansko otočje, Meksiko

Grupni polazak iz Zagreba !

 

Krstarenje 8 dana  / 7 noći

 

Termin: 11.02.- 20.02.2017.

 

Itinerar:

 

Dan Luka Dolazak Polazak
1. dan ZAGREB – PARIZ CDG – HAVANA, Polazak iz Zagreba u 09:00 sati,dolazak u Pariz PDG u 11:05 sati, let AF5075. Nastavak leta za Havanu u 14:05 sati, dolazak u 18:25 sati,
let AF 946. Transfer do luke te ukrcaj na brod, večera, noćenje na brodu.
- -
2. dan HAVANA, Kuba - -
3. dan HAVANA, Kuba - 18,00
4. dan Plovidba - -
5. dan MONTEGO BAY, Jamajka 09,00 20,00
6. dan GEORGTOWN, Kajmansko otočje 09,00 15,00
7. dan COZUMEL, Meksiko 10,00 18,00
8. dan HAVANA, Kuba, iskrcaj s broda, transfer do hotela i noćenje 15,00 -
9. dan KUBA, doručak u hotelu, slobodno vrijeme (odmor, kupanje, shopping …)Transfer do zračne luke HAVANA-PARIZ CDG u 20:45 sati, let AF 943 (noćni let) - 20,45
10. dan PARIZ CGD-ZAGREB, dolazak u Pariz CDG u 11:35 sati.Nastavak leta za Zagreb u u 15:25 sati Dolazak u Zagreb u 17:15 sati, let AF 1560. - 17,15

 

Cijena po osobi u dvokrevetnoj unutarnjoj kabini bez prozora, BELLA:
First minute: 9.990 kn
 Redovna cijena: 10.990 kn

 

Cijena po osobi u dvokrevetnoj vanjskoj kabini s balkonom, BELLA:
First minute: 11.990 kn
Redovna cijena: 12.990 kn

 

Cijena po osobi u dvokrevetnoj vanjskoj kabini s prozorom, FANTASTICA:
First minute: 10.990 kn
Redovna cijena: 11.990 kn

 

First minute cijena vrijedi za rezervacije napravljene do 30.08.2016.

 

Za sve First minute rezervacije turistička karta za Kubu s posredovanjem je uključena u cijenu aranžmana 
(450 kn po osobi)
 
OBAVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: lučke pristojbe i zrakoplovne pristojbe** po osobi 3.510 kn 
(obavezna doplata za odrasle i djecu odmah uz rezervaciju) 
KATEGORIJA BELLA* = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin večere po dolasku na brod . ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE **– iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata !
Odrasle osobe na 3.i 4. ležaju – na upit! Djeca do 17 godina na 3. i 4. ležaju u kabini s dvoje odraslih – na upit! Jednokrevetna kabina na upit ! Djeca od 13-17 godina na 3. i 4. Ležaju u kabini s dvoje odraslih – na upit!
 
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na redovnoj liniji Zagreb – Pariz CDG – Zagreb (ekonomska klasa, Air France); poseban transfer: Zračna luka Havana – luka ukrcaja/iskrcaja Havana – hotel – Zračna luka Havana; smještaj u odabranoj kabini na brodu MSC OPERA, prošireni puni pansion na brodu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za casino, disco itd., sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* (18.-19.2.2016.), troškove turističke karte za Kubu za sve rezervacije po FM uvjetima, pratitelja putovanja (pri minimum 16 prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, zrakoplovne pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana (iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata), izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i peglanja odjeće, kupnja u trgovinama…), brodska uslužna pristojba (9 EUR po danu za odrasle i djecu od 13 godina; 4,5 EUR po danu za djecu od 2 do 13 godina; djeca ispod 2 godine ne plaćaju uslužnu pristojbu – plaćanje moguće isključivo na brodu), troškove turističke karte za Kubu za sve rezervacije nakon 30.8.2016., troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo)
ALL IN ONE: HAVANA STAY & KUBA & KARIBI !
MSC OPERA – novoobnovljeni brod (Renaissance program) sa svim sadržajima, udobnim kabinama, raznovrsnim aktivnostima, ukusnom hranom kako bi Vaše krstarenje bilo savršeno. MSC Opera: dužina 251,25 m / širina 28,80 m/ visina 54 m. Ima 13 paluba, od toga ih je 9 za putnike. Prima 1.712 putnika u 878 kabina.
Više informacija o brodu na: http://www.msckrstarenja.com/hr_hr/Brodovi/MSC-Opera.aspx
  IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:
KUBA, službeno ime Republika Kuba. Kuba je najveći karipski otok smješten između Karipskog mora i Atlantskog oceana, južno od Floride. Ima 11 milijuna stanovnika, glavni grad je Havana (3 milijuna stanovnika).
Okružena je Sjedinjenim Američkim Državama i Bahamima na sjeveru, Meksikom na zapadu, Kajmanskom otočjem i Jamajkom na jugu te Haitijem na jugoistoku. Kuba je turistička raj kojeg bi svatko volio posjetiti. S veselom atmosferom, prekrasnim plažama, ukusnom hranom, raznovrsnim sadržajima i toplim vremenom svakoga oduševi!
JAMAJKA, je treći najveći otok na Karibima i dom za više od 2,6 milijuna stanovnika. Većina glavnih gradova se nalaze uz obalu kao i Montego Bay koji se nalazi u itinereru ovog krstarenja. Glavni grad je Kingston. Jamajka ima lijepe bijele pješčane plaže, čudesnu vegetaciju i tropsku klimu cijele godine. Ima bogatu kulturnu baštinu te jedinstvenu kuhinju. Ostavlja veliki dojam na posjetitelje svojom ljepotom, domaćim stanovništvom, reggae muzikom i velikom ikonom Bobom Marleyjem.
KAJMANSKI OTOCI su grupa otoka u Karipskom moru i prekomorski posjed Ujedinjenog Kraljevstva.
Otoci su dobili ime po jednoj vrsti guštera koje su Europljani u početku zabunom smatrali kajmanima (porodica aligatora). Otočna skupina sastoji se od tri otoka: Veliki Kajman, Mali Kajman i Kajman Brac, a leži oko 750 km južno od Miamija na Floridi odnosno oko 300 km sjeverozapadno od Jamajke. Otoci su zapravo vrhovi podvodnog grebena koji se proteže sve do Kube. Karibi ovdje nude najbolje mogućnosti za ronjenje, rajske plaže i mogućnosti ribolova na otvorenom moru na najvišem nivou.
George Town je omiljeno mjesto za bescarinsku kupovinu: skupocjena roba i nakit svih svjetski poznatih marki kao i nakit od mjesnih materijala, kao što su crni koralji, mogu se ovdje kupiti izuzetno povoljno. Svakako preporučujemo posjetiti draguljarnicu “Black Coral” koja je specijalizirana za nakit od crnih koralja kojih ima još samo na Kubi.
COZUMEL je najveći meksički otok, smješten samo 12 milja ispred obale poluotoka Yucatan. Površine samo 28 milja u duljinu i 10 milja u širinu, Cozumel je poznat diljem svijeta po blistavim plažama s bijelim pijeskom i bistrinom karipskog mora u kojem se nalazi. Iskoristite priliku i zaronite u morski svijet, a za one koji više vole suho tlo, nudimo izlet do veličanstvenih majanskih ostataka u zidovima opasanom gradu Tulumu.
NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 20 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, Organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Itinerer je podložan promjenama koji su vezani za trenutnu situaciju na moru i u lukama pristajanja.
Pratitelj putovanja / predstavnik bit će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 16 prijavljenih putnika, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje, ukoliko se ne dogovori drugačije.
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 31 dan prije početka putovanja. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.
DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: putovnica, mora vrijediti minimalno 6 mjeseci od datuma polaska.
TURISTIČKA KARTA ZA KUBU: Potrebna za državljane Republike Hrvatske – više informacija u agenciji!
 
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Za ovo krstarenje vrijede Opći uvjeti brodara MSC krstarenja odnosno posebni uvjeti otkaza za grupe: 385 kn po osobi odmah nakon izvršene rezervacije; 80-46 dana prije početka krstarenja 25%, 45-31 dan 50%, 30-16 dana 75%, 15 i manje dana 100%. Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  002

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42