Nova Godina u Budvi – 4 dana autobusom iz Zagreba

BUDVA BUDVA2 fotobudva

Za sve željne tulumarenja i vrhunske zabave uz besplatne koncerte na otvorenom i najluđi provod..

Više informacija na: http://novagodina.budva.com/

 Uživajte u dočeku nove godine uz koncerte poznatih pjevača!

 

 

Doček Nove godine 2018. godine uz vrhunski glazbeni program uz koncerte  na glavnom gradskom trgu!
Termin putovanja: 30.12.2017.-02.01.2018.     Siguran polazak!

 

SMJEŠTAJ U HOTELU TATJANA***

 


Vrijednost više: Uključen  posjet Kotoru!

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN, 30.12.2017. ZAGREB – ZADAR / SPLIT – BUDVA
Polazak autobusa sa autobusnog kolodvora Zagreb u 04,00 sata (peroni: 502-506). Vožnja autoputom uz kraća stajanja za odmor. Dolazak u Budvu u poslijepodnevnim satima. Po dolasku u Budvu slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor, ručak i šetnju Budvom. Slobodna večer za vlastite programe. Mogućnost odlaska u neki od budvanskih klubova ili na glavni trg u Budvi po želji.  Noćenje u hotelu.
2.DAN, 31.12.2017. BUDVA
Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju i odmor.
Fakultativni obilazak u pratnji lokalnog vodiča: Razgled Budve i posjet crkvi sv. Ivana Krstitelja. Odlazak do Sv. Stefana – središta crnogorskog turizma s predivnih 17 plaža koje se prostiru na 21 km dužine.  Priprema za najluđu noć u godini. Odlazak na doček nove godine na glavni trg u Budvi. Sretna vam Nova Godina! Noćenje.
3.DAN, 01.01.2018.  BUDVA
Doručak.  Slobodno vrijeme za uživanje uz more ili šetnju.  Fakultativni odlazak na Montenegro turu Cetinje – Lovćen – Njeguši, s razgledima navedenih mjesta.  Razgled muzeja i dvoraca kralja Nikole, zatim vožnja do rodnog sela Njegoša. Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN. Kraće pješačenje do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu odakle se prostire prekrasan pogled od kojeg će vam zastati dah. Povratak u Budvu i odlazak na Reprizu Nove godine. Noćenje.
4. DAN, 02.01.2018.   BUDVA – KOTOR  - ZAGREB
Doručak. Slijedi odlazak iz hotela i posjet starom gradu Kotoru i Bokakotorskom zaljevu. Dolazak u grad Kotor i slobodno vrijeme za šetnju i kavicu u jednom od najljepših gradova Jadrana. Nastavak putovanja, dolazak u Split i Zadar u kasno poslijepodne, a u Zagreb u kasnim večernjim satima.
Cijena programa po osobi:
Smještaj u hotelu 3*   na bazi polupansiona: 1.175 kn

 

 

 

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3* u Budvi na bazi 3  polupansiona  u dvokrevetnim sobama, posjet Kotoru,turističkog pratitelja na cijelom putu, osiguranje od odgovornosti, jamčevinu turističkog paket aranžmana, sve razglede prema programu, troškove organizacije i realizacije programa.
Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se fakultativno posjećuju, troškove osobne potrošnje.
 
Fakultativni izleti- min. 20 prijavljenih (doplata u agenciji): 
RAZGLED BUDVE I SV. STEFAN: Razgled starog grada Budve u pratnji lokalnog vodiča, vožnja do Sv. Stefana i panoramsko razgledavanje. Ulazak na Sv. Stefan nije moguć jer se nalazi u privatnom vlasništvu.
 35,00 kn po osobi
 
MONTENEGRO TURA: Cetinje – Lovćen – Njeguši uz degustaciju pršuta, sira i domaćeg vina: 
Na ovom izletu ćete vidjeti Cetinje – kulturnu prijestonicu Crne Gore, upoznati ćete se sa povješću ove zemlje i njenim odnosima sa Rusijom. Zatim slijedi Nacionalni Park Lovcen – planinski lanac neobične konfiguracije, remek djelo prirode koje Crnogorci nazivaju Olimp. Na vrhu Lovćena se nalazi Njegošev mauzolej, on je bio pjesnik, filozof, vladar Crne Gore u 19.st. Sa vrha se pruža veličanstven pogled na cijelu Crnu Goru. Mozete se diviti prirodnim šumama i poljima Nacionalnog Parka.
Pauza u selu Njegusi koje je rodno mjesto crnogorske dinastije Petrović – Njegoš. Spuštajući se Lovćenskim serpentinama, sa visine od 1000 m, otvara se predivan pogled na Bokokotorski zaljev. Degustacija sira, pršuta i domaćeg vina u Njegušima.
200,00 kn po osobi
U slučaju loših vremenskih prilika i nemogućnosti odlaska na turu Cetinje-Lovćen-Njeguši izlet će biti zamijenjen za turu BAR-SKADARSKO JEZERO sa degustacijom vina i pršuta u Virpazaru i posjet Podgorici

pošalji upit

Galerija slika: Budva

Video: Budva


Fatal error: Call to undefined function youtube_video_embed() in /home/besttrav/public_html/wp-content/themes/besttravel/single-putovanja.php on line 100