VARŠAVA NOVA GODINA – 4 dana zrakoplovom

VARŠAVA NOVA GODINA – 4 dana zrakoplovom VARŠAVA NOVA GODINA – 4 dana zrakoplovom VARŠAVA NOVA GODINA – 4 dana zrakoplovom

VARŠAVA NOVA GODINA - 4 dana zrakoplovom

Termin putovanja: 30.12.2017. – 02.01.2018. GARANTIRANO!

Program putovanja:

1.dan ZAGREB, VARŠAVA 30.12.2017.

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let za Varšavu u 12.05 sati na liniji (LOT) s dolaskom u 13.45 sati prema lokalnom vremenu. Nakon obavljanja graničnih formalnosti, transfer prema hotelu uz panoramski razgled grada busom. Proći ćemo pored Varšavskog muzeja ustanka te ćemo se voziti blizu granica nekadašnjeg varšavskog geta – Vidjeti ćemo zgradu koja je građena po uzoru na moskovske „ Staljinke „ – Palaču kulture, najviša zgrada u Varšavi, glavnu varšavsku aveniju i ulicu Aleje Jerozolimskie, zgrada Nacionalne Opere – Trg Piłsudski – Ogród Saski, najljepši i najstariji park Varšave. Odlazak u hotel i smještaj. Kraće slobodno vrijeme za ručak. Javnim gradskim prijevozom/ ili pješke odlazimo u razgled starog dijela Varšave uz pratnju vodiča: Predsjenička palača – glavna gradska šetnica Krakowskie Przedmieście, mjesto gdje se nalaze mnoge crkve, neoklasicističke palače i spomenici – Grob neznanog Junaka na trgu Piłsudski, te idemo u Starego Miasto – Stari grad Varšava – dio grada koji je nakon što je potpuno razrušen u drugom svjetskom ratu renoviran u izvornom obliku te je danas pod zaštitom UNESCO-a – Kraljevska ruta sa kraljevskim dvorcem Zamek Krolewski na trgu Plac Zamkowy – Sigmundov stup – 22 metra visok najstariji  najviši necrkveni spomenik u Varšavi podignut  1644. godine u čast vladara koji je 1596. godine premjestio prijestolnicu iz Krakova u Varšavu, čime je Varšava postala glavni grad Poljske, a gdje se nalazi prekrasan vidikovac s kojeg možete vidjeti rijeku Wi novoizgrađeni stadion koji je otvorio Europsko Prvenstvo 2012. godine. Potom idemo prema starogradskoj tržnici Rynek Starego Miasta, najbolje mjesto za doživjeti pravu varšavsku atmosferu i život –  kip Syrenka Warszawska ( sirena varšavska ), simbol Varšave – Bazylika sw. Jana Chrzciciela ( katedrala sv. Ivana Krstitelja ) – Muzej Marie Curie, poznate poljske nobelovke – Barbakan Warszawski – ulaz u stari grad Varšavu te zidine koje okružuju stari grad – Pomnik Małego Powstańca, spomenik djeci koja su sudjelovala u bitci za Varšavu – Nowe Miasto, novi dio starog grada. Navečer večernji izlazak u neki od mnogobrojnih klubova ili restorana. Noćenje.

2.dan VARŠAVA, SRETNA NOVA GODINA 31.12.2017.

Doručak. Uz pratnju vodiča nastavak razgledavanja grada. Slijedi tura tzv. „Židovska Varšava“. Otići ćemo u obilazak Židovskog dijela Varšave – ulica Prozna – jedna od rijetkih ulica u kojoj su još uvijek izvorne zgrade – Koncentracijski kamp i muzej Pawiak – Muzej Poljskih židova – Spomenik herojima geta – Prekrasni park Ogród Krasińskich gdje su bile granice geta. Poslijepodne preporučamo odlazak prekrasan kraljevski park Łazienkowski u kojem se nalazi spomenik Fredericu Chopinu te prekrasna palača na jezeru. Također sugeriramo i Wilanów gdje možete vidjeti palaču Pałac w Wilanowie – bivšu rezidenciju kralja Ivana III. Sobjeskog sa prekrasnom baroknom arhitekturomi i svojim jedinstvenim engleskim vrtom. Preporučamo i odlazak u neki od mnogobrojnih muzeja: Muzej Frederica Chopina, Muzej Nikole Kopernika, Muzej Ustanka, Muzej Prage…Slobodno vrijeme za šetnju i shopping te uživanje u blagdanskoj Varšavi. Priprema za najluđu noć. Doček Nove Godine na glavnom gradskom trgu ili nekom od mnogobrojnih klubova. SRETNA NOVA 2018 GODINA! Noćenje.

3.dan VARŠAVA 1.1.2018.

Kasnije ustajanje. Doručak. Poslijepodne po želji putnika, odlazak javnim prijevozom do četvrti Praga smještene na desnoj obali rijeke Wisle koja je u povijesti bila zaseban grad. Danas je ovaj dio grada četvrt u kojoj se okupljaju umjetnici. Ovdje se nalaze brojne galerije, kazališta i klubovi. Stare građevine su pretvorene u kulturne centre, kina, pubove i galerije. Ovo je jedan od rijetkih dijelova Varšave netaknutih ratom te se ovdje nalaze i stare šarmantne ulice i građevine iz predratnog perioda, a ovdje je sniman i poznati film Pijanist. Razgled kvarta uz pratnju vodiča. Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanje u novogodišnjoj Varšavi. Noćenje.

4.dan VARŠAVA 2.1.2018.

Doručak. Slobodno vrijeme za odlazak u neki od muzeja. Odjava iz hotela do 12 sati, te ćemo ujutro ostaviti stvari u luggage roomu-u. U 13.45 sati transfer do varšavskog aerodroma Warshaw Chopin. Prijava na let za Varšavu u 16.35 sati na liniji (LOT) s dolaskom u Zagreb u 18.20 sati prema lokalnom vremenu.

FIRST MINUTE CIJENA PO OSOBI: 2.990 kn
REDOVNA CIJENA PO OSOBI: 3.290 kn

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 

•Prijevoz zrakoplovom prema programu

•Transfere autobusom zračna luka -hotel – zračna luka

•Panoramski razgled grada autobusom i pješice

•Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)

•Smještaj u Hotelu Sofitel 5* u strogom centru Varšave na osnovi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama

•Pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom cijelog putovanja

•Sve razglede prema programu Varšavi

•Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

•Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 990 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata

•Ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana

•Fakultativne izlete

•Obroke koji nisu uključeni u cijenu

•Nadoplata za jednokrevetnu sobu 900 kn

•Računajte da ćemo dio razgleda u Varšavi obavljati javnim prijevozom, stoga preporučamo kupnju 3-dnevne karte za javni prijevoz koja vrijedi za metro, vlak, tramvaj i bus u Varšavi. Cijena je 36 Zlota.

•Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

 

KORISNE INFORMACIJE

•Valuta u Poljskoj je poljski Zloty: 1 ZL je 1,75kn

•Cijena single karte za javni prijevoz je 4.40zł

•Sve cijene javnog prijevoza pogledajte ovdje

•Varšava je odlično povezan grad. Javni prijevoz dostupan je: Vlak, Metro, Tramvaj i Bus

•Više o muzeju Frederica Chopina pogledajte ovdje

•Za muzej Kopernika i sve izložbe trebate odvojiti minmalno 2-3 sata. Više o muzeju ovdje.

 

VAŽNA NAPOMENA

•Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,

•Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,

•U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,

•Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),

•Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta

•Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,

•Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

HOTEL SOFITEL 5*

Hotel Sofitel nalazi se u samom srcu Varšave, blizu glavne gradske šetnice. Ovo je luksuzan hotel dizajniran od strane Didier Gomez Studija. Sobe su moderne i elegantne, te svaka soba sadrži radni stol, TV te besplatni WiFi za sve goste hotela.

Sofitel lanac hotela poznat je po svojim ležajevima, popularnim MyBed, antialergijskom posteljinom od guščjeg perja koja garantira miran i ugodan san.

Doručak je serviran svaki dan, te se na meniju osim domaće poljske nalazi i francuska kuhinja. Gostima je dostupan ulazak u Victoria bazen, grijani unutarnji bazen u sklopu hotela koji radi 24/7, te isto tako i moderno opremljena teretana. Sama činjenica da je hotel ocijenjen sa 9,1 na Booking.com te da je prema svim listama jedan od najboljih hotela u Varšavi, čini ga vrlo privlačnim.

A napominjemo da se uz hotel veže jedna nevjerojatna priča ( Više o priči ćete saznati tek na putovanju… )!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  015

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 9-17h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

t: 01/58-01-486

f: 01/58-01-484

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR9423600001102297560

ID:

HR-AB-01-080806214

OIB:

69520296219

Last minute

Last minute

Sva last minute putovanja

 

Grčka – Južna Kreta

Polazak: 29.07.2017. iz Ljubljane

Hotel Zafiria  2*, 2 tjedna

6.122 kn, Noćenje sa doručkom

 

 

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

PDF ulaznice za Gardaland

PDF ulaznice za Gardaland

PDF ulaznice – kupite ulaznice unaprijed i izbjegnite gužve na blagajnama!

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Naši partneri

Air Plus

Tui incoming

Mondial

Vidi Web Top 100

Vidi Web Top 100

Vidi Web Top 100

Web nominiran u izboru najboljih web stranica za 2011. godinu

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42