Sarajevo – Budva – autobusom

vrelo-bosne saraybosna budva 2

SARAJEVO – VRELO BOSNE- BUDVA- CETINJE- KOTOR

 

Termin putovanja: 05.-08.10.2018.
Vrijednost više: Uključen posjet Kotoru i polupansion u Budvi 

Cijena 1340,00 kn

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN, 05.10.2018. ZAGREB – SARAJEVO
Polazak autobusa sa autobusnog kolodvora Zagreb u 02,00 sata (peroni: 502-506). Vožnja autoputom do Slavonskog Broda te dalje državnom cestom do Sarajeva. Usputna stajanja radi odmora. Dolaskom u Sarajevo kraći odmor za kavu i odlazak na razgled grada uz lokalnog vodiča: Latinska Čuprija i muzej atentata – Gradska viječnica – Inat Kuća – rijeka Miljacka – Baščaršija – Kazandžijska ulica – Gazi-Husrev Begova Džamija i bezistan – Sahat Kula – Katolička katedrala srca Isusova – Ferhadija Džamija – Markale – Vječna Vatra – saborna crkva – Careva džamija. Nakon razgleda odlazak u hotel, smještaj i noćenje.
2.DAN, 06.10.2018. SARAJEVO – VRELO BOSNE -BUDVA
Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak autobusom na Vrelo Bosne. Dolaskom na izvor rijeke Bosne slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u prirodin ljepotama izvorišta. Nastavljamo put prema Budvi gdje je planirani dolazak u većernjim satima. Odlazak u hotel, večera, noćenje.
3.DAN, 07.10.2018. BUDVA – (MONTENEGRO TOUT CETINJE – fakultativno)
Nakon doručka odlazimo na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Po razgledu grada predlažemo odlazak na Montenegro turu Cetinje – Lovćen – Njeguši, s razgledima navedenih mjesta.  Razgled muzeja i dvoraca kralja Nikole, zatim vožnja do rodnog sela Njegoša. Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN. Kraće pješačenje do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu odakle se prostire prekrasan pogled od kojeg će vam zastati dah. Povratak u Budvu,večera, noćenje.
4. DAN, 08.10.2018. BUDVA – KOTOR – ZAGREB
Doručak. Slijedi odlazak iz hotela i posjet starom gradu Kotoru i Bokakotorskom zaljevu. Dolazak u grad Kotor i slobodno vrijeme za šetnju i kavicu u jednom od najljepših gradova Jadrana. Nastavak putovanja, dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena programa: 1.340,00 kn

 

Cijena aranžmana uključuje:
prijevoz turističkim autobusom prema programu
smještaj u hotelu 3* u Sarajevu na bzi noćenja/doručak u dvokrevetnim sobama
smještaj u hotelu u Budvi na bazi 2 x polupsnsion u dvokrevetnim sobama
razgled Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča
izlet i ulaznica za Vrelo Bosne
lokalnog vodiča u Budvi
posjet Kotoru
rističkog pratitelja na cijelom putu
osiguranje od odgovornosti, jamčevinu turističkog paket aranžmana, sve razglede prema programu, troškove organizacije i realizacije programa
Cijena aranžmana ne uključuje:
ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se fakultativno posjećuju
troškove osobne potrošnje.

Fakultativni izleti- min. 20 prijavljenih (doplata i prijava u agenciji):
MONTENEGRO TURA: Cetinje – Lovćen – Njeguši uz degustaciju pršuta, sira i domaćeg vina: 200 kn / osoba

Na ovom izletu ćete vidjeti Cetinje – kulturnu prijestonicu Crne Gore, upoznati ćete se sa povješću ove zemlje i njenim odnosima sa Rusijom. Zatim slijedi Nacionalni Park Lovcen – planinski lanac neobične konfiguracije, remek djelo prirode koje Crnogorci nazivaju Olimp. Na vrhu Lovćena se nalazi Njegošev mauzolej, on je bio pjesnik, filozof, vladar Crne Gore u 19.st. Sa vrha se pruža veličanstven pogled na cijelu Crnu Goru. Mozete se diviti prirodnim šumama i poljima Nacionalnog Parka.
Pauza u selu Njegusi koje je rodno mjesto crnogorske dinastije Petrović – Njegoš. Spuštajući se Lovćenskim serpentinama, sa visine od 1000 m, otvara se predivan pogled na Bokokotorski zaljev. Degustacija sira, pršuta i domaćeg vina u Njegušima.

U slučaju loših vremenskih prilika i nemogućnosti odlaska na turu Cetinje-Lovćen-Njeguši izlet će biti zamijenjen za turu BAR-SKADARSKO JEZERO sa degustacijom vina i pršuta u Virpazaru i posjet Podgorici

Kalkulacija je izrađena na minimum 45 plativih aranžmana.

U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja. Jamčevina i osiguranje od odgovornosti uplaćenih kod ALLIANZ osiguranja.
Vrijede Opći uvjeti putovanja

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42