Vicenza i Verona – vikend s Van Goghom – polupansion

Vicenza  i Verona – vikend s Van Goghom – polupansion Vicenza  i Verona – vikend s Van Goghom – polupansion Vicenza  i Verona – vikend s Van Goghom – polupansion

Vikend s Van Goghom u Vicenzi i Veroni – Garantirani polazak

Autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke

Vrijednost više – polupansion u hotelu  (večera- doručak)

 

Datum putovanja: 24.-25.03.2018.

Cijena po osobi: 580,00 kn

First minute: 550,00 kn

 Hotel Gardesano3*

 

Otputujte za vikend u Veneto, jednu od najbogatijih talijanskih regija, do Vicenze i Verone i posjetite izložbu “Van Gogh – Tra grano e cielo“. U Paladijevoj bazilici u Vicenzi predstavljena su djela ovog iznimnog slikara i prethodnik europskog ekspresionizma. Izložba doalzi iz Kröller-Müllerm muzeja u Nizozemskoj koja baštini djela iz razdoblja između 1880. i 1885. godine i to 43 slike i 86 crteža. Riječ je o svojevrnoj biografskoj priči koja stavlja naglasak na odlučujuće nizozemske godine slikara.

 

Kao da ulazite u laboratorij koji vas vodi u duh Van Gogha, na to neko tajno mjesto, samo njemu poznato, u kojem su se formirale njegove slike”, napisao je o izložbi kustos Marco Goldin.

 

 

Program putovanja:

 

1. dan ZAGREB (Karlovac Rijeka) -VERONA
Polazak u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb peroni 502 – 506. Upoznavanje s grupom i vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Odlazak prema Veroni. Najvećem gradu regije Veneto, gradu zaljubljenih, domaćinu najvećih sajmova u ovom dijelu Italije, domaćinu niza kultnih manifestacija, opera, izložbi…
Zajednička šetnja do najvećeg trga u Veroni – Piazza Bra, Arene di Verona, Piazza Erbe, Piazza Signori, grobnice Scalighieri, Tore Lamberti i dakako do Julijine kuće. Slobodno vrijeme za uživanje u sjajnom talijanskom espressu ili istraživanju grada.
U Veroni još je u tijeku multimedijalna izložba “VAN GOGH ALIVE” pa svi zaljubljenici u umjetnost mogu posjetiti i ovu izložbu. (karte se kupuju pojedinačno, cijena 14 eura) U kasnim poslijepodnevnim satima, polazak iz Verone u pravcu hotela. Dolazak u hotel, večera noćenje.

 

2.dan: VICENZA – NOVENTA DI PIAVE – ZAGREB (Rijeka, Karlovac)
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema Vicenzi. Dolaskom u Vicenzu informativna šetnja i upoznavanje s gradom u društvu pratitelja putovanja – crkva San Lorenzo, Palazzo Chiericati, katedrala Santa Maria Annunciata, čuveni Teatro Olimpico, jedno od najznačajnijih radova čuvenog arhitekta Andrea Palladia, rođenog Padovana koji je glavninu svog opusa stvorio upravo u Vicenzi.
Po želji, mogućnost posjete izložbi “VAN GOGH – Tra il grano e il cielo“ koja se održava u Basillica Palladiana. Mogućnost nabavke karte uz prethodnu najavu. Osim posjeta izložbi možete razgledati i čuveni Teatro Olimpico (ulaz u 13:00) Slobodno vrijeme za istraživanje grada, ručak, kupnju… Polazak iz Vicenze u 17 sati. Vožnja do outleta Mc Arthur Glen u San Dona di Piave. Slobodno vrijeme za kupnju. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz turističkim autobusom prema programu

smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim  tuš/WC na osnovi polupansiona
razgledi prema programu
licenciranog pratitelja putovanja
organizaciju putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:
troškove osobne prirode
ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike
putno osiguranje

*NE PROPUSTITE – VRIJEDNOST VIŠE -  Večera u hotelu, tri slijeda. Kartica za popuste za putnike Best Travel-a u shoping centru Mc Arthur Gled, u Noventi.

NAPOMENA - Zbog velikog interesa za posjet izložbi Van Gogha, pri rezeravaciji najaviti interes za posjet izložbi u Vicenzi.

Cijene ulaznica:  izložba Van Gogha 14 eura – odrasli – kupnja na blagajni; 16 eura – s prethodno rezervacijom, 11 eura – studenti s iskaznocom,  Teatro Olimpico – 8 eura. Cijene ulaznica možete pogledati ovdje

Minimalan broj putnika:45

Vrijede Opći uvijeti putovanja

First minute cijena vrijedi do 30 dana prije puta odnosno do popunjenja odreenog broja mjesta po first minute cijeni.

Predlažemo policu putnog osiguranja i osiguranja od otkaza.

Agencija ima pravo na promjenu rasporeda unutar programa.

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 9-17h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

t: 01/58-01-486

f: 01/58-01-484

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR9423600001102297560

ID:

HR-AB-01-080806214

OIB:

69520296219

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

PDF ulaznice za Gardaland

PDF ulaznice za Gardaland

PDF ulaznice – kupite ulaznice unaprijed i izbjegnite gužve na blagajnama!

Putno osiguranje

Uniqua putno osiguranje

Kupite osiguranje online

Kupite putno osiguranje online i ostvarite popust od 10%.

Naši partneri

Air Plus

Tui incoming

Mondial

Vidi Web Top 100

Vidi Web Top 100

Vidi Web Top 100

Web nominiran u izboru najboljih web stranica za 2011. godinu

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42